LAN-forbindelse

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
bent lauridsen-2df9b495ad
Registreret bruger

Jeg har gennem den sidste tid fået et skilt med teksten: ”Et Netværkskabel er ikke tilsluttet”, som ustandselig popper op ved proceslinien.

Netværkskortet funger ok. Jeg har udskiftet netværkskablet med et nyt. Jeg har skiftet port i routeren. Stadig samme problem

 

Jeg har ofte problemer med Internet Explorer, som ind imellem slet ikke vil åbne, og hvis den åbner, får jeg tit at vide ved søgning efter en Web-side, at ”siden kan ikke vises”.

 

Hvad kan jeg gøre for at løse disse problemer ?

tips
tips
Registreret bruger

    Og dine netværkskabler ??? er det gamle cat3 netværkskabler eller cat5 netværkskabler med en meget lille ydelse, er de mishandlet med meget skarpe knæk, fordi så kan de blive defekt.

    Det er nok også et problem hvis at du bruger netværkskabler med en meget dårlig ydelse.

     

    Jeg har lige udskiftet cat5 netværkskabler med cat7 netværkskabler, og hvilken forskel, ja browseren fungerer meget bedrer på nettet, og merer fejlfri.

     

    Men for at kontrollerer routeren, ja prøv at sætte computeren direkte i modemet og kør direkte og derved kontrollerer om routeren er defekt.

     

     Klik på denne link for at se nærmerer på hastighed og ydelse i netværkskabler.   Netværkskabler = cat5 – 6 eller 7 | tips 

     

    cat7 netværkskabler er også meget bedrer afskærmet mod støj, så det er nok også en fordel, må ikke bøjes i skarpe knæk, med bløde buer i linjeføring til computer.

    Klik for stor foto og se cat7 til rimelige priser

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.