Lyd i HDMI kabel til TV

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Per Villesen
Medlem

Hej jeg er igang med at lægge mine gamle BETA bånd på min PC vil lave alt dette når jeg er på camping.

Jeg har dertil købt et SAMSUNG TV model UE32D6755.

Min PC´s bundkort er ASUS P5P43TD/USB3 Med 16 GB ram.

Mit grafikkort er RADON HD 6870.

Problemet er at der kommer en meget kraftig dåselyd/måske lidt forsinkelse har prøvet med 5 forskellige HDMI kabler lyder er der stadig.

Har prøvet TV med PS3 uden problemer.

Håber så inderligt i kan hjælpe en aldrende mand

På forhånd tak.

Mvh Per V.

 

Er den dårlige lyd fra de indspillede BETA-bånd, eller generelt?

Hvis det er fra de indspillede bånd, mistænker jeg overstyring, formodentlig fordi lyden går via mikrofonindgangen, der ikke kan håndtere så stærkt et signal.

Er problemet generelt, må du have et underligt problem med lyden i din pc.


Per Villesen
Medlem

    Hej Henrik

    1000 tak for din interesse for mit problem.

    Da jeg fik din henvendelse på mit spørgsmål, gik jeg igang igen med problemerne, de var til dels selvskabte du kender “et skib at føre et søkort at forstå” har / havede ikke nok kendskab til mit TV, jeg kørte med 2 lydsystemer det i PC samt det til TV, fik disablet lyd til PC vupti så var der fuld knald på lyden.

     

    Tilbage til BETA der er en del støj på optagelsen, har prøvet med en stump fra den digitale verden ingen problemer her, så nu mangler jeg at kunne filtrere støjen fra tale lyden når jeg laver en DVD.

    Mvh ville

     

    Godt at lyden kom til at virke 🙂

    Angående støj – jeg går ud fra at det er båndsus, dvs. nogenlunde jævn støj – kan et lydbehandlingsprogram klare det værste. Jeg bruger selv Audacity, der er gratis og kan hentes her:

    http://audacity.sourceforge.net

    Her markerer du et stykke typisk støj i en passage uden anden lyd, og beder så programmet fjerne denne støj fra hele lydstykket.

    Det er ret effektivt, men skruer du støjfjerningen helt i Max, vil lyden blive kunstig. Personligt foretrækker jeg et kompromis, hvor der bliver en mindre mængde støj tilbage samtidig med at forvrængningen af det egentlige lydsignal også er moderat. Du kan eksperimentere lidt for at finde den indstillling, der giver det bedste resultat i dine ører.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.