Lydenhed forsvundet

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
glibstrup898741
Abonnent

Jeg konstaterede forleden at min mikrofon til bl.a. Skype ikke virkede mere. Efter at ha’ søgt i både øst og vest opdagede jeg, at der under ‘Lyd’ i Kontrolpanelet stod, at “Der er ikke installeret nogen lydenheder”  ….. det er jo nok mig selv, der har gjort et eller andet galt, så lydenheden til mikrofonen er forsvundet (eller måske helt blevet slettet), men hvordan får jeg den lige igen ?????

Jeg kører Windows 7 og mine højtalere virker fint, så det er kun ‘LydInd’ der er problemet.

På forhånd tak for hjælpen.

Først og fremmest skal du installere driveren til dit lydkort igen:

1) Find ud af, hvilken type lydkort, din computer har.

2) Find og hent den nyeste driver til det, enten hos det firma, der har produceret din computer, eller hos fimaet, der har leveret lydkortet. Hvis driveren kommer i en arkivfil (typisk .ZIP), udpakker du den i en passende mappe.

3) Fjern den nuværende driver til lydkortet.

4) Genstart Windows. Lydkortet bliver opdaget automatisk, hvorefter du udpeger placeringen af den nye driver, du udpakkede.

Hvis driveren ikke kan pakkes ud på den måde, vil den være leveret som et installationsprogram, du kan køre i stedet for punkt (4).

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.