lydkort eller mikrofon problem?

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
bodila
Medlem

Jeg bruger skype, men i den sidste tid har der været problemer med at man kan høre mig.jeg har været igennem alle de tester skype anbefaler, og der vises, at alt er ok. når jeg sætter mit headset til er der nogen lyd, men meget susende larm, uden headset kan man høre mig lidt i starten, så bliver det dårligere og dårligere.

Kan det være mit lydkort eller min mikrofon på min PC der er færdig?

bodila

Det er ret sjældent at lydkort går i stykker, så af de to muligheder er problemer med mikrofonen den mest sandsynlige.

Der er dog en tredje mulighed, der både er endnu mere sandsynlig og nem at ordne, nemlig lydindstillinger i Windows. Det er muligt, at forstærkningen er sat så lavt, at der ikke kommer meget lyd igennem, og så har du problemet. At det er galt både med den indbyggede mikrofon og et eksternt headset tyder på, at problemet ligger her.

Skype fungerer fint for mig, så jeg vedlægger mine lydindstillinger som eksempel på, hvordan det bør se ud på en bærbar med indbygget mikrofon. Prøv at undersøge, om dine lydindstillinger ligner disse, eller om der er skruet meget ned.


bodila
Medlem

    Har lige afprøvet dit svar, men modparten jeg ringer til kan stadig ikke høre mig men jeg kan høre ham. jeg har prøvet forskellige, og de har alle besvær med at høre mig, men skype på min ipod fungerer udmærket

     

    Bodila

    To spørgsmål mere:

    Kan du optage lyd med Windows Lydoptager?

    Er Skype sat til at bruge den korrekte lydenhed?

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.