Manglende billeder på hjemmesider

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
bruno h e
Abonnent

Jeg kan pludselig ikke få regulære sider frem på skærmen.

Eks: Hvis jeg søger en adresse på KRAK og klikker på kortet, der viser, hvor stedet er beliggende, skiftes der som det skal til fuldskærmsvivning, men der dukker aldrig noget kort frem.

Ligeledes kan jeg i flere andre tilfælde kun få ufuldstændige sider frem fra andre hjemmesider. Det er som om, at ét eller andet blokerer.

Hvis jeg f. eks går ind på Google Earth og indtaster en rejserute, så får jeg resultatet relativt hurtigt som satelifoto, men hvis jeg derefter klikker på “udskriftsvisning” for at se ruten på et kort, så varer det helt urimeligt længe inden resultatet dukker frem.

M v h   Bruno

Hvad kan der være i vejen?

Det kan være et problem med driveren til dit grafikkort – specielt hvis du bruger Internet Explorer 9, der bruger grafikkortet intensivt og er kendt for at udløse eventuelle fejl i driverne ret nådesløst.

Jeg foreslår at opdatere grafikkortets driver først.

Løser det ikke problemet, vil det være en stor hjælp for den videre undersøgelse at vedlægge et skærmskud, der illustrerer problemet.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.