Manglende drivere.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Hej

Jeg har en Vista-msk. Tidligere når jeg sluttede min JVC Camrecorder til med kabel, så hentede PC’en noget software og filmen blev automatisk overført til PC’en til videre redigering. Når jeg igen, et år senere, laver samme tilslutning, søger den igen efter noget driversoftware, men desværre kan den ikke finde noget, JVC GR D-720.
Så tænkte jeg, det virkede for et år siden, jeg må kunne lave en systemgendannelse, men når jeg åbner den, så meddeles at der ingen gendannelsespunkter findes. Sys.gendan. er fint vinket af for C-drev, dvs. jeg har ikke deaktiveret det, som udgangspunkt er det slået til. Hvordan finder man så et gendannelsespunkt frem, eller får aktiveret den driver som virkede for et år siden.
Venlig hilsen og tak for altid god hjælp – håber også denne gang.
Ole

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Prøv at markere Vis flere gendannelsespunkter. Hvis det ikke hjælper, og du ikke har gendannelsespunkter gemt på en ekstern lagerenhed, er der sandsynligvis ikke så meget at gøre.

    Når det er sagt, så vil jeg slet ikke anbefale dig at forsøge at løse problemet ved at gendanne systemet til en tidligere tilstand.

    Prøv istedet at geninstallere den medfølgende software eller se om du kan finde en nyere version her: http://www3.jvckenwood.com/english/download/index.html

    Desværre kan jeg ikke være mere specifik i mit forsøg på at hjælpe, og hvis problemet ikke umiddelbart lader sig løse, vil jeg anbefale dig at skrive til JVC’s support.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.