Manglende lyd efter formatering og geninstallering af win7

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
kiso55
Registreret bruger

Efter at have formateret pc og geninstalleret win7 har jeg pludselig ingen lyd, hverken windows standard lyde eller hvis jeg forsøger at afspille musik via iTunes eller windows media player. Der er skruet helt op for lyden på pc`en og højttalersymbolet på proceslinien er ikke deaktiveret!

Jeg har været inde i enhedshåndtering og klikket på “Enheder til lyd, video og spil” og der vises: “Creatix SAA7131, Hybrid Capture Device” og “Enheden High Definition Audio”. Under egenskaber, vises for begge enheder at “Denne enhed fungerer korrekt” og under “Opdater driversoftware” står: “Windows har konstateret, at driversoftwaren til enheden er opdateret”. Og så er det at jeg ikke rigtig kan komme videre, da alt jo både ser ud til at virke og er opdateret?

Håber I kan hjælpe.

Med venlig hilsen

KISO

 

Det er udmærket fejlsøgt, men jeg mistænker stadig en manglende driver til lydkortet for at være problemet. SAA7131 er en tuner, ikke et almindeligt lydkort.

Nu angiver du ikke præcist, hvilken computer du har. Hvis du fik drivere leveret sammen med den, bør du installere drivere til lydkortet, ellers kan du finde dem på producentens hjemmeside.


kiso55
Registreret bruger

    Tak for svaret, det ledte mig til løsningen.

    Jef afinstallerede enkeltvis de to drivere som systemet så selv fandt igen, dette hjalp dog ikke direkte, men via FixIt hjemmeside blev jeg opmærksom på at der var et alternativ til enheden “High Definition Audio” som hedder “VIA High Definition Audio” og med den installeret, så funker det igen 🙂

    Mange hilsner

    KISO55

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.