Mangler harddisk plads

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Christian 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Benny Thomsen
Medlem

Hej ,jeg har en bærbar PC som har en HD på 50 gb hvilket jo ikke er meget ,der er ikke meget plads tilbage .

Hver måned laver den en sikkerhedskopi på drev:D og de fylder efterhånden en del ,så mit spørgsmål er så om jeg ikke kan slette nogle af de første, og så kun lade de sidste to eller tre være tilbage ,eller hører de alle sammen?

Benny


Christian
Medlem

    Det vil sige du laver sikkerhedskopiering på den samme harddisk ?? hvor stor er chancen for at du nogensinde for brugt de sikkerehedskopier fra den samme harddisk ?? hvis disken går ned er det jo den og ikke noget andet der har skylden og kan ikke bruges, helder ikke drev D. Få samlet din hardisk til 1, køb et ekstern drev at sikkerheds kopier på hvis det er vigtigt for dig, eller et USB stik på 16 eller 32 GB til det der er vigtig at gemme, jeg ved ikke hvad du gemmer men det vigtigste for mig er familie minder, brug et stik som skrevet og evt. keepit fra komputer for alle. vh.

    Tak for svaret ,ja du har jo ret – PC’en har været sat op til det fra fabrikken,og jeg har så ladet den gøre det hver gang jeg blev spurgt ,jeg har en extern disk med masser af plads ,kan jeg så bare ta’ og flytte de sikkerhedskopieringer over ved at trække dem over i en mappe på den externe HD?

    Benny 


    Christian
    Medlem

      FISK. Det ved jeg ikke, men jeg tror ikke som privat at man har brug for at tage sikkerhedskopi af hele disken, men jeg ved ikke hvad du laver og hvad det er din pc kopier, men umidelbart tror jeg ikke du har brug for det.

      Du eller vi, har kun brug for en eller måske et par mapper, at lave sikkerheds kopi af,en til musik og en til billeder og så en til private film. Det gøres jo lettes ved at sikkerheds kopier hver gang der blive tilføjet noget nyt og ikke bare fordi systemet er sat op til det. En sikkerehedskopi er jo blot en eksta mappe på et andet drev med det samme i, for hvis nu den disk det ligger på går død. vh

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.