Meget fyldt pc???

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
linka
Medlem

Hej, er der nogen som har et godt tip om et program som virkelig kan rense ud på pc´en. Har prøvet næsten alt, Bl.a. Ccleaner, Ashampoo Winoptimizer, Defragmentering (som bl.a viser at der er en masse mapper et eller andet sted, men det kan ikke passe) der er ikke helt overvældende med programmer på pcén, men pludselig er det som om alt plads på harddisken er fyldt op, der er kun plads i MB klassen og det kan slet ikke passe, når jeg defragmenterer får jeg besked på at der ikke er plads nok til at den også kan tage de store filer. Hjælp hjælp.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du kunne måske forsøge at bruge windows egen indbyggede værktøj til opgaven – muligvis (sandsynligvis) drejer de mange MB sig om gamle gendannelsespunkter, som kan tage rigtig meget plads op.

    Højreklik på c-drevet og vælg ‘egenskaber’ –> ‘diskoprydning’ –> når maskinen lige har tygget lidt og beregnet pladsbesparelse skal du i næste vindue vælge ‘ryd op i systemfiler’ – nu tygges der lidt igen og i næste vindue vælger du nu fanebladet ‘flere indstillinger’ og vælger nu ‘ryd op’ på nederste knap – så fjernes alle gendannelsespunkter undtaget det sidste og dette burde give dig mange flere mb af rytte med.

    Selvfølgelig skal du lige sikre dig at du ikke for brug for at gendanne pc’en til før det sidste gendannelsespunkt da denne mulighed jo forsvinder indtil der igen er dannet nye gendannelspunkter.

    Denne fremgangsmåde er hvis du bruger win7, men det er næsten identisk på ældre versioner af windows.


    linka
    Medlem

      Hej Jan

      Mange tak for dit svar, det vil jeg prøve, ellers er der kun én vej og dette må blive en formatering, men det ville være rart om det kunne undgås.

      mvh Bente Mortensen

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.