Microsoft Security Essentials

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
skovfyr40
Registreret bruger

Min xp-computer med Windows 7 giver pludselig problemer. Det startede med, at det tog urimelig lang tid at åbne til internettet, medens det går udmærket med e-mail forbindelsen.

Derefter meddeler Security Essentials at den ikke længere beskytter computeren og skal opdaters. Det kan den imidlertid ikke (kan ikke finde stien). Jeg prøver så at installere en ny, men det kan jeg ikke, da der er en anden på computeren. Jeg vil så afinstallere den eksisterende version, for derefter at installere en, men det kan jeg heller ikke.

Hvad gør jeg, jeg tør ikke gå på nettet uden beskyttelse?

Med venlig hilsen

Knud Bæk

Tao
Tao
Supporter

    Jeg synes du skal lave en systemgendannelse til et tidspunkt før din browser var langsom om at åbne. Dette har ikke effekt på dine dokumenter, billeder osv., men kun på programmer og indstillinger. Når du har gjort det: så slå internettet fra, fjern Microsoft Security Essentials og brug vores cd til igen at installere Microsoft Security Essentials – programmet ligger i sikkerhedsafdelingen, men sørg for at bruge en ny cd, så du får den nyeste version.

    Held og lykke med det!


    skovfyr40
    Registreret bruger

      Tak for svar, men desværre – jeg har prøvet systemgendannelse. Jeg har også opdateret fra Windows opdate, hvor der er en opdatering til netop Security Essentials, men den opdatering kan ikke installeres, så jeg er lidt på den.

      Knud Bæk

      Lad mig lige tilføje et forslag. Microsoft Security Essentials har tilsyneladende taget skade, og skal derfor fjernes manuelt. Jeg vil tro at der er tale om en version 2, vejledningen til at fjerne den ligger her (på dansk):

      http://support.microsoft.com/kb/2483120

      Installér derefter den aktuelle version 4 fra vores CD, så skulle den fungere igen.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.