mistede videofiler

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
pabeko
Medlem

Jeg har optaget små korte video klip og lagdefra camera til PC.Efterfølgende har jeg forsøgt at lave en film af nogle af klip.Det lykedes ikke.Men nu mangler disse klip eller rettere sagt jeg få flg.besked:windows media player kan ikke afspille filen.Programmet understøtter ikke filtypen eller det codec som filen blev komprimeret med.Jeg vil lige tilføje at de video filer som jeg ikke brugte til at lave film kan afspilles uden problemer.Hvad skal jeg gøre?Kan nogen hjælpe?

På forhånd tak

Mvh.Pavel

Det kan virke underligt, men løsningen er sikkert ikke så langt borte som man skulle tro:

Hvis filstørrelserne stadig er passende, er du sikkert kommet til at konvertere disse filer til et andet format, der ikke kan afspilles korrekt med de codecs, der er installeret i computeren? Der er temmelig mange faldgruber her, f.eks. forkerte endelser på filnavnet eller mærkeligt konstruerede AVI-filer.

Den nemmeste måde at tage fat er at installere flere codecs, og håbe at en af dem får filerne til at spille. Du kan hente en god og komplet pakke her:

http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Hvis det ikke virker, skal vi undersøge en af filerne nærmere og fastslå, hvilken filtype, der i virkeligheden er tale om. Vend tilbage, hvis der er brug for det.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.