Mysearchdial.com

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  larsjensen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
dalbyjohn21577
Abonnent

Jeg har været så uheldig at myserchdial landede på min komputer, jeg slettede den i programoversigten og fra browserene men alligevel dukkede den op, til sidst skulle jeg ret langt tilbage i et genoprettelsespunkt for at få den væk, jeg har læst at den bliver hæftet på et program så den ikke kan findes, findes der en effektiv kur så man ikke skal så meget ondt igennem en anden gang.


larsjensen
Abonnent

    Kan vi gå ud fra, du har brugt alle de “gode” råd fra nettet???

    Når jeg selv begynder at blive frustreret over et program, som bare ikke vil slettes, har jeg 3 metoder, som, endnu, ikke har svigtet mig:
    1) Avast! kan køre før opstart og derved fange filer, som ikke er startet op.
    2) Systemgendannelse i fejlsikker tilstand.
    3) Til sidst går jeg amok i registreringsdatabasen; dette er kun en sidste udvej, men når panikken indfinder sig, vil jeg slette alt, som bare lyder af “mysearchdial”.

    Det skal siges at det sidste punkt kun er, når man ikke kan se nogen anden udvej; selv har jeg gjort det på min kones computer, men jeg vil ikke gøre det på en andens computer, med mindre jeg havde en Windows installationsskive liggende…

    Man kan også køre forskellige antimalware-programmer alt efter temperament


    dalbyjohn21577
    Abonnent

      Jeg har kørt Malwarebytes som ikke fandt skidtet, og skulle ret langt tilbage i et gendannelsespunkt før at det var væk.

      Jeg har nu forsøgt at downloade Avast antivirus men når den mangler ret lidt får jeg at vide at download er failet og får mulighed for at prøve igen hvilket jeg så gør, dog til ingen verdens nytte.

      Hvad jeg har tænkt over er hvorfor er det os der skal forsvare os mod den type, det kunne da være interessant hvis der var nogle skrappe udviklere der gik den anden vej og angreb dem og lagde dem ned, de er jo kendt på nettet.

      Jeg foreslår en dybtgående scanning med Kaspersky Rescue CD, som du kan hente her:

      http://support.kaspersky.com/4162

      Den skal brændes til CD, som du derefter starter computeren fra. Til formålet er ImgBurn et glimrende brænderprogram:

      http://www.imgburn.com

      Standardindstillingerne for Kaspersky tager reklameprogrammer med – du kan eventuelt justere programmet til Maximum security, jeg vedlægger et skærmskud.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.