Næsten sort skærm efter opstart

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  soer7610 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
nielseinar
Medlem

Var på campingtur og medbragte min Acer Aspire 3100 laptop.Derfor lukket helt ned før afgang.Havde ikke brugt PCeren under turen og efter hjemkomst og nyopstart ser meget svagt ACER på¨skærmen, hører også Win Vista opstart lyden og adgangskodefeltet kommer meget svagt frem på den meget mørke skærm.Efter at have fundet musepilen med megen besvær og en ekstra lampe på skærmen skriver jeg adgangskoden og får opstartsiden frem,men det er helt umuligt at arbejde med.Har forsøgt med alle forslag på -trouble shooting siden – men uden held.

Hvad er der galt?

Mvh Niels Einar  


soer7610
Medlem

    hej niels ejnar, jeg tror at det kan være en indstillingi lysstyrken på din pc. på de fleste computere kan du ændre dette ved at holde FN knappen i bund(nederst i venste hjørne ved siden at Ctrl) og finde en knap med en lille sol/lampe eller noget ligende, og trykke på den med pil op/plusset. de sidder som regel på F tasterne (F1, F2, F3 osv.) min lys regulering sidder på F6 og F7, og ligner en lille sol. det er ikke så godtformuleret, men jeg håber at jeg kan være til hjælp. 😀


    nielseinar
    Medlem

      Hej soer – desværre – det har jeg prøvet-ellers tak.

      Skærmens baggrundsbelysning er gået i stykker (fugt?). Det er ikke noget, du kan justere dig ud af, den skal til reparation.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.