Nedtonede filer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Hej!

Jeg har engang i tidernes morgen spurgt om det samme, men under en anden konto, så jeg kan ikke finde svaret under “Mine indlæg”.

Jeg har fået nogle nedtonede filer ( Thumbs.db og  desktop.ini ). De er ikke til at slippe af med. Sletter jeg dem, kommer de igen næste gang jeg starter op. Jeg kan huske så meget, at det var “et eller andet” jeg skulle sætte flueben ved, eller også skulle jeg fjerne det.

Mvh.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    De nedtonede filer du nævner er filer som systemet har brug for for at holde styr på ‘alting’ og de er normalt skjult for den almene bruger og, som du nævner, kan du ikke slippe af med dem fordi de bare dukker op igen, så…opgiv kampen og lad dem være.

    Hvis du ikke kan holde ud at se på dem må du få stifinder til at lade være med at vise dem – du har sikkert, på et tidspunkt, slået funktionen ‘vis skjulte filer/elementer’ til, så du må lige fjerne et flueben igen så filerne forsvinder ud af syne.

    Det er lidt forskelligt hvor man skal fjerne fluebenet afhængigt af hvilken windows version du har, men prøv selv (den findes under ‘vis’) og hvis du ikke kan finde funktionen må du lige vende tilbage og fortælle hvilken win du bruger.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.