Ny harddisk

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
frede.13
Abonnent

Jeg har instaleret en ny harddisk i min Windows vista men da jeg skulde formatere den så kørt den fast ved 54% hver gang så da jeg så tog 1000GB klarede den det og næste forsøg på resten kørte den fast ved 9% og 50GB men 45GB klarede den så også men er køer fast med resten betyder det at den ikke kan klare en 2000GB harddisk for den fortæller da ude i venstre side at den er på 1863,02 GB men hvad så hvis jeg piller den ud og sætter den i en af mine 8.1 og formaterer den der det er jo samme filsystem de kører og så sætter den tilbage i vistaen vil den så kunne se den hvis jeg eventuel laver to partioner på den vil den så kunde se den eller kan den bare ikke se rat meget mere end de 1000GB.

Mvh.

Frede Rasmussen

[email protected]

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej Frede

    Jeg vil gerne bede dig tage et skærmskud af Diskhåndtering, så jeg kan få et overblik over diske og partitioner:

    1. Åbn Diskhåndteringer (hvordan du gør det afhænger af hvilken Windows-version, du bruger).

    2. Udvid vinduet, så alle diske og partitioner er synlige.

    3. Tryk Alt+PrtSc (Print Screen) for at tage et skærmskud.

    4. Åbn MS Paint, og tryk Ctrl+V for at indsætte skærmskuddet.

    5. Tryk Ctrl+S for at gemme, og placér filen et sted, du kan finde den.

    6. Vedhæft billedfilen i dit svar ved at klikke Vælg fil under indlægget, og klik på Tilføj billede.


    frede.13
    Abonnent

      så har jeg med møje og besvær fået lavet de der skærmskud men da jeg ville bruge windows 7 så for det første så vist internet explore 9 bareen masse tekst og da jeg forsøgt med googel chrome blev jeg nærmest smidt af skærmen i en masse små reklameblokke plus hele sider hvor deaktiverer jeg det i chromen og det samme skete i firefoxen det har jeg deaktiveret det var ikke til og få lov til at være i fred på skærmen men til sagen den øverste der hedder disk 0 var der da jeg købte den og    den nederste disk 1 er den på 2000GB og som sagt så gik den istå ved 54% men da jeg så prøvede på 1000GB klarede den det og så     regnede jeg med at den kune klare det sidste det kunne den så ikke så prødede jeg 50GB det kunne den heller ikke men 45GB kunne den klare og nu står den på det sidste og hvis den fik lov til det så tror jeg den blev stående der i ugevis og det er som sagt en Windows Vista Home Premium med navnet Acer Aspire M1641 med 32bit system og så vedhæfter jeg skærmskudet jeg fandt det der paint program.

       

      Mhhhhh

      Frede Rasmussen

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej igen

        Det lyder umiddelbart som om din Windows Vista maskine kunne trænge til en geninstallation, og det er sandsynligvis både den nemmeste, hurtigste og mest effektive løsning.

        Alternativt kan du prøve at køre en fuld scanning af din computer med dit anti-virus program. Scan herefter computeren med Malwarebytes Anti-Malware (http://fordelszonen.komputer.dk/malwarebytes-anti-malware) og til sidst ADWcleaner (http://fordelszonen.komputer.dk/programmer/adwcleaner).

        Herefter skal du foretage et integritetstjek af systemfilerne ved at køre kommandoen sfc /scannow fra en kommandoprompt med administratorrettigheder.


        frede.13
        Abonnent

          Ja for jeg var godt nok ked af og genindstalere for så ryger alt det der er på c så jeg prøver det andet også vender jeg tilbage.

           

          Mvh.

          Frede Rasmussen


          frede.13
          Abonnent

            Hvordan kommer man ind i fordelzonen for da jeg prøvede den ink kom jeg godt nok ind til en side men så kom jeg ikke længere heller ikke når jeg forsøgte og klikke på bladet skete der noget og da jeg forsøgte og gå ind via min abonnementsnummer kunne den ikke finde det så hvordan kommer jeg ind i fordezonen jeg brugerden sisdte version af fiefoxen så den burde kunne og den der Malwarebbbbbytes Anti-Malware ved jeg ikke rigtigt om jeg har lyst til at instalere sisdt jeg havde instaleret den begyndte den og slette nogle af mine programmer inklusiv min miro afspilningsprogram så smed jeg den ud men jeg kan ikke komme ind i fordelszonen skriver jeg mit abonnementsnummer i den røde rude jeg har lige set at jeg ikke skulle indtaste punktummet så jeg prøver lige igen.

             

            Mvh.

            Frede Rasmussen


            frede.13
            Abonnent

              Nu har jeg så hentet programet adwcleaner jeg var ikke klar over at det var det det program har fjernet yahoo fra min windows 7 par gange men vistaen nægtede og lade mig køre den og den var jo lidt nyere end den jeg kørte i 7eren men jeg havde  kørt superantispyware så jeg gik videre til sfc /scannow om jeg skulle have skrevet noget da den var færdig ved jeg ikke men resultatet er at den sadig kører fast allerede i starten så er det ikke lige så nemt og pille den ud og sætte den over i windows 8.1 og formatere den der det er jo samme filsystem og så sætte den tilbage bagefter eventuelt lave en partion når nu jeg er igang.

               

              Mvh.

              Frede Rasmussen

              Christian Bugge
              Christian Bugge
              Registreret bruger

                Hej Frede

                Jeg beklager det sene svar.

                Når jeg anbefalede integritetstjek af systemfilerne og muligvis en geninstallation, er det fordi, de problemer du oplever, tyder på nogle underliggende problemer med systemet.

                Jeg vil tro, den fejl du oplever i forbindelse med sfc opstår, fordi du ikke kører programmet som administrator. Højreklik på genvejen til Kommandoprompt i startmenuen og vælg Kør som administrator.

                Der er intet til hinder for at formattere disken i en anden computer, og sætte den tilbage i Vista-maskinen. Dog er jeg en smule bekymret for operativsystemets helbred, så der er en række ting vi bør prøve:

                – Kør en fuld scanning med anti-virus, fx Avast! (https://www.avast.com/da-dk/index) eller Panda (http://www.pandasecurity.com/denmark/homeusers/solutions/free-antivirus/)

                – Kør sfc som tidligere omtalt

                – Kør en fuld scanning med Malwarebytes Anti-Malware (https://www.malwarebytes.org/antimalware/)


                frede.13
                Abonnent

                  Ja nu er det ikke så tit jeg har startet den op og hvis jeg formaterer den mister jeg jo det der er på den og malwarebytes anti-malware ved jeg ikke om jeg vil bruge jeg har været ude for at den har slettet nogen af mine afspilningsprogram og den disk på 49GB kan jeg heller ikke komme ind i så kunne det ikke tyde på at den kun kan klare 1000GB disk og resten vil jeg lige se på og prøve nu skal jeg lige over juleriet.

                   

                  Mvh.

                  Frede Rasmussen


                  frede.13
                  Abonnent

                    Jeg tror jeg piller den ud og så sætter den over i min windows 7 den kan og jeg tror der kan være en til.

                    Mvh.

                    Frede Rasmussen

                     

                     

                    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.