Ny Komputer/hjæp til montering

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Allan Gabe 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
pripsky
Abonnent

Hej.

Jeg har besluttet mig for at komponere en ny komputer. Jeg har indkøbt alle komponenterne – bundkort, grafikkort, processor etc. og alle komponenterne er monteret i kabinetet. jeg har ligeledes investeret i Windows 7, 64 bit. Nu mangler jeg bare at få tilsluttet de forskellige kabler samt at få installeret Windows. Er der nogen som kan hjælpe mig med oplysninger om, hvor jeg kan få foretaget monteringen af kablerne samt installeringen af Windows. Jeg bor i 2730 Herlev.


Allan Gabe
Medlem

    Hej pripski
    Du kan finde hjælp til montering af kabler her:
    http://komputer.dk/stik

    Windows 7 burde selv rådgive dig gennem hele proceduren efter du har sat dvd’en i din pc. Ellers kan du finde hjælp på Microsofts sider her:
    http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/Installing-Windows-7-recommended-links

    Tillykke med din nye pc 🙂

     

     


    pripsky
    Abonnent

      Tak for svaret.

      Men det drejer sig ikke om kablerne bag på komputeren men dem der skal monteres inden i komputeren på bundkortet. Der er mange forbindelser jeg ikke er bekendt med.


      Christian
      Medlem

        Hej, he det squ svært at skriv alle de ting du har brug for og der er langt til Jylland, men her over kan vi hjælpe dig, du kan også hjælpe dig selv.

        Find manual til dit bundkort i pdf og læs, den er på hjemme siden til dit bundkort, der er en beskrivelse af alt der skal monteres, men problemet er vel at du ikke er klar over hvad der hvad og så er det squ svært.

        Men alle it butikker i Herlev og omejen vil også kunne hjælpe, det koster, du kan også søge hjælp på evt. guloggratis eller den den blå avis, der skal nok være nogen der vil hjælpe, også på Sjælland 🙂 vh Christian.


        Allan Gabe
        Medlem

          Hej pripski

          Jeg vil anbefale at du tager et kik på vores hardwareguide på:
          http://komputer.dk/hardware

          Her kan du fx se videoer af hvorledes du monterer harddiske, lydkort og cd- og dvd-drev med mere.

          Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.