Ny pc langsom til spil på facebook

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
goeje2104
Abonnent

Jeg er ingen EDB-nørd, så eventuelle svar på nedenstående skal være skåret helt ud i pap, ellers fatter jeg ikke noget af det 🙂

Jg har lige købt en udgået model bærbar PC – Packard Bell TK13-BZ. Den har windows 7, og 2 GB ram (som den gamle bærbare og den var hurtig nok, så det kan ikke være det, der er galt).

Men den er MEGET langsom når jeg spiller spil på facebook, man er lige ved at falde i søvn!

Mit spørgsmål er: kan man gøre noget for at gøre den hurtigere? Jeg ved godt, at der ikke er plads til at putte mere grafikkort i den, men kan man sætte noget eksternt til, så den bliver hurtigere?

På forhånd tak for svar – jeg håber, at der er nogen, der ved noget…

Venligst

Helle G. Nielsen

 

Spil på Facebook burde ikke være et problem på nogen computer, overhovedet…

Når det er det alligevel, vil jeg mistænke at skærmdriveren ikke er korrekt installeret, og at skærmen derfor fungerer med langt under sin optimale hastighed.

Prøv at hente og installere nyeste skærmdriver til din computer her:
http://www.packardbell.dk/pb/da/DK/content/download

Jeg vedlægger også et skærmskud, der viser hvad du skal finde frem til. Bemærk, at der er to forskellige drivere (mærket ‘VGA’). Mit umiddelbare gæt er, at du skal bruge den, der bare hedder VGA Driver. Men kig i din manual (eller klistermærker på din computer) for at se, om den skulle være udstyret med et HD 6470M grafikkort. I så fald skal du vælge den anden driver.


goeje2104
Abonnent

    Den blev kun meget lidt hurtigere af det – nu kontakter jeg packardbell, hvor at høre, hvad jeg kan gøre.


    goeje2104
    Abonnent

      Den blev kun meget lidt hurtigere af det – nu kontakter jeg packardbell, hvor at høre, hvad jeg kan gøre.


      goeje2104
      Abonnent

        Den blev kun meget lidt hurtigere af det – nu kontakter jeg packardbell, hvor at høre, hvad jeg kan gøre.

        Nok bedst at spørge PackardBell.

        I øvrigt er 2 GB ram ikke meget i dag, f.eks. kan Firefox med nogle faneblade nemt bruge op imod ½ GB. Hvis harddisken tæsker derudaf, kan problemet ligge her. Du kan få en oversigt over computerens hukommelsesforbrug ved at taste Ctrl-Shift-Esc og klikke på fanebladet Ydelse (se skærmskud 1).

        Nogle bærbare har en omskifter mellem høj ydeevne og lavt batteriforbrug (se skærmskud 2). Sørg for at skifte til høj ydeevne, det gør en stor forskel.

        Bortset fra opgradering af ram (nemt) og udskiftning af harddisk (dyrt og vanskeligt) er der ikke noget hardwaremæssigt, man kan gøre for at forbedre ydelsen af en bærbar computer.

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.