Opdatering der driller

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  zuenonentu 13 år siden.
Oprettet af
gsm
Medlem

 

Kære Komputer for alle.

Jeg har fået en ny bærbar PC. Hele tiden vil den opdatere denne fil: (Microsoft SQL Server 2005 Express Edition Service Pack 3 (KB955706).

Men hver gang skriver den, at opdateringen mislykkedes. – Og næste gang jeg åbner computeren, vil den opdateres igen, men den kan ikke opdateres. Hvordan slipper jeg af med den? Slette den, kan jeg ikke. Jeg har håbet på, at når der kom flere opdateringer fra Microsoft, så ville den blive repareret, men det sker ikke.

Den har forsøgt nu i en hel måned at blive opdateret, hver gang jeg åbner computeren. Er der mon nogen der har en god idé i den anledning?

Venlig hilsen

Georg

 Tak for det gode svar Jannik – det hjalp – herligt


zuenonentu
Abonnent

    Hej Georg. Du kan manuelt gå ind i Windows Update og sætte den til at installere opdateringer (det løser nogle gange problemet at stoppe den automatiske opdatering, og manuelt sætte den igang). Alternativt kan du gå ind på

    http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=ae7387c3-348c-4faa-8ae5-949fdfbe59c4

    og hente opdateringen selv (x64 er til 64-bit, x86 er til 32-bit systemer. Kan tjekkes ved at åbne kontrolpanel -> system), og derefter installere den (evt. med administratorrettigheder).

    Mvh

    Jannik Davidsen

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.