Opdel: Min computer lukker ned

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
preben d
Registreret bruger

Min pc (med windows 10) lukker ned når jeg spiller Microsoft Solitaire solution og Microsoft Jigsaw. Den eneste måde jeg kan få den op igen er ved at slukke for elektricitet og tilslutte igen.

Jeg har prøvet de metoder, der er nævnt af andre i dette forløb uden succes.

Preben Dalsgaard

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hvilken computer er det? Det lyder som et problem med grafikkortet. Hvis det er tilfældet, er der en god chance for at en opdateret driver kan løse problemet.


    jytte franck
    Abonnent

      Nu er jeg lidt i tvivl om dette også er et svar til mit spørgsmål, for det syntes jeg, jeg lukkede ned. Og det er det nok ikke. Og i så fald beklager jeg, at jeg ikke har svaret, men jeg har haft en dejlig lang ferie.

      Mit bøvl med min computer har – indtil videre – løst sig ved, at jeg geninstallerede Windows 10. Så fik jeg også prøvet det på denne computer, og det var jo en sejr i sig selv. Nu har jeg så indtil videre heller ikke puttet alt muligt andet ind på computeren, så måske er det derfor, at den kører fint. Vi får se.

      Hilsen Jytte

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej Jytte

        Nej, det svar er ikke til dit oprindelige spørgsmål. Der kom et spørgsmål mere i samme tråd, derfor opdelte jeg den til en ny. For at den nye spørger får besked om svar, tager jeg alle ‘abonnenter’ med i opdelingen – der er ikke mulighed for at sortere dem. Derfor fik du en besked om et svar, der egentlig ikke er til dig.

        Du skal bare klikke på ‘Afmeld’ øverst til højre. Så hører du ikke mere til den sag.

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.