Opstartsproblem

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  BRasmussen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
Finn Larsen
Medlem

Min pc fik problemer med at komme på nettet. Kun en sjælden gang imellem lykkedes det. En henvendelse til TDC gav til resultat, at fejlen måtte ligge i min pc og ikke i deres signal.

Jeg forsøgte så forskellige ting i håb om at finde problemet. Det lykkedes ikke, for i stedet endte det med, at min pc ikke kunne starte rigtigt op, men gik ind i en “løkke”, hvor den hele tiden begynder at starte forfra med at boote, når jeg tænder den. Den starter op cirka til og med Windows logoet, hvorefter den så starter forfra, – og bliver ved med det. Så her står jeg nu. Er der nogen, der kan hjælpe mig med at få min pc til at boote normalt igen?

Fejlen viste sig efter, at jeg havde forsøgt at starte pc’en i fejlsikker tilstand. Jeg var også en tur omkring bios for at se, om der var noget der, der kunne hjælpe mig. Mit styresystem er XP.

Med venlig hilsen – Finn L


BRasmussen
Medlem

    Hej Finn du skal ind i den samme menu som fejlsikkertilstand startes fra og finde den der heder sidst kendte konfiguration der fungere eller noget i den stil eller XP skiven i og en reperation af XP her resikerer du at miste filer, mhv Bjørn


    Finn Larsen
    Medlem

      Hej Bjørn -Tak for svaret. Jeg har prøvet med alle de kombinationer, der dukker op, når man forsøger at starte i fejlsikker tilstand, også den med den sidst kendte konfiguration, men desværre uden held. Men jeg vil prøve at finde XP-skiven frem og forsøge med den. Tak endnu engang. mvh Finn

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.