Opstartsproblemer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
oldefugl
Registreret bruger

Hej 🙂 jeg har et problem, et underligt et, jeg kan starte min computer op i dage/uger, men lige pludselig kan jeg ikke få skærmen med, så løfter jeg mine ramblokke/ evt. bytter dem om og så kører det igen et stykke tid, så kan jeg gentage “successen” og  så kører det igen en tid? vil det kunne hjælpe at skifte mit grafikkort (ATI Radeon HD 2400 PRO (Sapphire/PCPartner) ca. 3 år) det svinger i temperatur mellem 74 °C op til ca. 110 °C (hvis jeg spiller) eller er det RAMmen det er er galt med?

Mvh. seniorfugl

Når det hjælper at fiske ramklodserne ud og sætte dem på plads igen, er det et kontaktproblem her. Jeg foreslår en simpel løsning:

Tag klodserne ud og polér dem med ganske almindeligt A4 papir. Det er nemlig mikrofibre, der får fat i det oxyderede metal og filer det væk. Puds kontakterne, indtil de bliver pænt blanke, og sæt så klodserne tilbage på plads.

En temperatur på 110 grader (celcius) er dog også betænkelig. Det kan i sig selv være årsag til at maskine går kold (altså i overført betydning). Det ville være godt at forbedre afkølingen af grafikkortet. Er der støv på blæseren, vil en simpel rengøring hjælpe. Er luften varm i hele kabinettet, skal cirkulationen forøges der.


oldefugl
Registreret bruger

    Jeg takker for svaret, men af en eller anden årsag har problemet (med hjælp af flere gratis opdateringsprogrammer?) reguleret sig selv 🙂

    Tak for denne gang SENIORFUGL

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.