Pc gået i baglås

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
dirimi
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en: win 10
Beskrivelse af problemet: Hej. Skulle overføre billeder fra digitalkamera til PC med henblik på sortering. Min PC har 3 partitioner. I den overførelses proces går PC ned og fryser. Windows stifinder kan IKKE finde det drev, hvor nogle af billeder er overført til. Jeg har så forsøgt med EaseUS partiton master og har prøvet forskellige forsøg der. Partition master kan “SE” at der er en partition med ca 480 MB data på men INTET drevbogstav. Da der intet drevbogstav er, har jeg ikke forsøgt med CMD     CHKDSK metoden, som I har beskrevet. Kunne der findes en løsning til at forsøge at redde disse billeder

De 2 andre partitioner ingen problemer

Jeg bruger SSD-disk i min bærbare PC

Takker for svar

 

Claus

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Claus

    Den lille partition uden drevbogstav er en systempartition, som dine billeder ikke ligger på.

    Hvilke partitioner har du ellers? Vedlæg meget gerne et skærmskud fra Partition Master.


    dirimi
    Registreret bruger

      Hej og tak for svar. Jeg har taget SSD ud af bærbar og hægtet den på desktop, som USB. det er den NEDERSTE SSD, der skal sidde i min bærbare. Den har 3 drev,  C- drev til Styresystem, skal genindstalleres, ved det godt. D-drev var data, og på dette drev, forsøgte jeg at gemme mine billeder og E-drev, til musik,fra mine CD

      De har andre drevnavne på billede, da disken sidder som USB på desktop. På disk 2 på billede, er det tydeligt, at der 4 drev, og drev 3 fra venstre er UDEN drevbogstav, og det er den er problemet.

      Disk 0 og disk 1 er min desktop, glem disse

       

      Håber at det hjælper.  Takker for hjælpen

      Claus

      Vedhæftede filer:
      1. Fejl-bærbar-PC.docx
      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Partitionen uden navn eller drevbogstav er en Windows systempartition, den kan billederne ikke være landet på. Den har allerede været næsten fuld, og 841 MB giver ikke meget plads.

        Så der er kun to egentlige partitioner på det drev, STYRESYSTEM og CAMPINGMUSIK. Den lille partition på 100 MB har også et drevbogstav, det burde det ikke have.

        Jeg kan ikke se nogen partition til billeder. Og da partitioner ikke uden videre ændrer sig, funderer jeg om det kunne have været noget andet, f.eks. et SD-kort glemt i kortlæseren, eller en USB-nøgle?


        dirimi
        Registreret bruger

          Hej igen og tak for svar. Bare lige for at være HELT sikker

          Da SSD sad i bærbar havde jeg lavet 3 drev  C. til windows, D til data med bla. excel og word filer, disse er også væk

          E drev til musik. Jeg overfører fra SD fra kamera til D data drev, med henblik på sortering af billeder, og her går det galt, desværre. Igen der VAR 3 drev som jeg har lavet, og det ene D er væk eller hvad?

          Kan en sådan overførsel bare ødelægge et drev, og skal jeg bare sige disse billeder er tabt.

          Takker igen

           

          Claus

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Hej Claus

            Partitioner er kompliceret stof, men her kan jeg med sikkerhed sige, at en filoverførsel ikke kan fjerne en partition, og slet ikke udvide de andre partitioner, så de overtager den tabte partitions plads.

            Der må være sket noget andet her. Kan der have været et eksternt drev, et SD-kort, en USB-nøgle, et netværkrsdrev eller noget helt femte, der har fremtrådt som D:-drev og prøvet at modtage filerne?

            Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.