PC larmer og cpu 60 grader varm

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
leif jacobsen
Abonnent

Da jeg har fået ny pc som er udrustet med en inter core i7-3770 3400MHZ og som køles af ICE Corsair H60 vandkøling og et grafikkort PCI-E Palit PCX-650 1 GB OC DD og kabinet Miditower Cooler Master Silenc 550 som skulle gøre den næsten lydløs men det er den ikke og cpuen bliver meget varm 49 grader. Så hvordan får man den gjort mere lydløs og cpu mindre varm. Skal ventilatoren blæse luft ud eller ind gennem køleren. Idag sidder ventilatoren bag ved køleren og suger luft ud af kabinettet vil det hjælpe på temperaturen hvis den blæser ind igennem køleren og kabinettet men hvad så med kabinet ventilatoren den blæser også luft ind vil det gå godt luften skal jo også ud af kabinettet. hvad er løsningen på dette problem er der nogen som har en løsning. obs: når der redigeres vidio HD er temperaturen på cpu 60 grader er det ok eller skal den køles mere ned og hvordan    

tips
tips
Registreret bruger

    Er cpu køleren monteret korrekt med kølepasta ???????? på cpu….

    Prøv og komme med nogle foto som kan hjælpe på din forklaring omkring hvordan at computeren er skruet sammen.

     

    Der må hverer en fejl et sted, måske at kølevandet ikke cirkulerer feks. er der en knæk på slangen feks ?????

    49 grader er faktisk ikke afskrækkende på en moderne CPU. Desktop udgaverne kan typisk holde til 70 grader og mobilversionerne helt op til 100!

    Som Tips siger, er montering og kølepasta vigtig, og hvis der er mangler her, bør det rettes. Jeg kan anbefale Arctic Silver som kølepasta.

    Angående luftgennemstrømning er det vigtigt at den går den samme vej, og helst opad – dermed følger luften varmeudviklingen. Modsat rettede blæsere er noget skidt, og vender du kabinetblæseren, risikerer du mere ophobning af varme. Det kommer lidt an på den præcise udformning, men de enkelte komponenter er normalt konstrueret, så de spiller rigtigt sammen.

    Med hensyn til støj er det værd at undersøge, hvilken komponent, der er det største problem:

    1) Kabinetblæseren (næppe)

    2) Vandkølingen (meget usandsynligt)

    3) Strømforsyningen (en mulighed)

    4) Grafikkortet (mest sandsynligt).

    I alle fire komponenter kan defekte lejer være en årsag til støj.


    Tips3
    Medlem

      Lige en bemærkning om høje temperaturer, det giver en betydelig hurtiger nedslidning af computeren jo højer temperaturen er.

       

      Klik for stor foto og se skema.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.