PC starter ikke

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
John D. Darling
Medlem

Nar jeg tænder min PC (stationær med Windows 7) kommer jeg ikke længere end til skærmbilledet “starter Windows”. Ved nyt startforsøg brugte jeg F8 og fik en række muligheder. Først startrepation. Det gav resultat, at Windows ikke kunjne reparere automatisk. så prøvede jeg fejlsikret tilstand med netværk. Efter intast af adgangskode kom skærmen frem med alle mine ikoner. Jeg prøvede Reimage, der ikke fandt nogen fejl og sluttede med reboote, og så var jeg tilbage, hvor jeg startede. Hvad kan jeg gøre? Hvis ikke noget er der en måde (evt program) der kan redde mine filer ud på en ekstern harddisk?

 

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hvis du kan starte op i fejlsikret tilstand, kan du herfra kopiere dine data til en ekstern harddisk.

    Der er en hel række forskellige ting, vi kan forsøge os med, for at få din computer i gang igen, men det er ikke usandsynligt, at den nemmeste og bedste løsning er at geninstallere Windows.

    Jeg vil lade det være op til dig, og vi skal forsøge os med fejlretning, eller du vil starte forfra med en ny Windows-installation.

    Under alle omstændigheder er det klogt at starte med at redde dine filer. 

    Hej Christianj Bugge

    Tak for dit svar, Det hjalp mig mi godt på vej. Jeg har reddet alle mine vigtige filer ud på en harddisk. Nu mangler jeg bare at få computeren til at virke igen

    Venlig hilsen og tak

    John D

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.