Pcer vil ikke starte op

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 9 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
kostr¾de
Abonnent

Jeg har en Medion pcer med Windows vista den vil ikke starte mere, ved tryk på starten knappen starter cpu blæser op kort øjeblik på fuld styrke et sekund og går så på lav hastighed og disketen starter men efter ca 2 sekunder kommer der en bib lyd og den gentages hele tiden men bliver længere og længere indtil der slukkes igen

Jeg har prøvet med et anden grafikkort samme resultat og et andet setupbatteri. samt et andet tastatur og har ved start trykket på F1 tasten. Der er kun monteret et kort (grafikkortet) på motherbordet. Har netdelen interne sikringer ? 

Hvad kan årsage være?

Venilg hilsen

Bendt

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej Bendt,

    Det lyder til at du har gennemtestet adskillige muligheder for at starte din PC. Desværre er problemet med din computer så omfattende og så hardware-præget (selvsagt beskæftiger vi os mest med software), at vi beklageligvis ikke kan løse det.

    Hvis det kan betale sig, vil jeg anbefale dig at få din computer repareret.


    Mogens R.
    Medlem

      Et skud på stammen, uden at hænge mig på det kunne være….

      Forkert grafikkort, eller lydkort. Måske ødelagt.

      Der har været eksempler på TV, at butikken du har handlet i, (kendt tysk dagligvarebutik) at du skal bokse med butikken, der forlanger, at du selv skal kontakte Medion.

      Prøv at kontakt Medion kundeservice på  https://www.medion.com/dk/service/kontakt/?msn=0&mm=0  Måske kan de sige, hvad der kan være galt…

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.