PCI driver

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
bodila
Medlem

ved opstart af Pc med windows Vista, kommer der en error meddelelse om at min PCI driver ikke fungerer, og at jeg skal indsætte disken med driveren eller finde een på nettet. Min PC har søgt på komputeren men kan ikke finde driveren. har været på nettet for at se hvad man kan downloade, og kan finde meget om PCI drivere, bl. a. at man kan downloade et program der kan skanne komputeren for at diagnosticere, og derefter kan man købe en driver.

DER MÅ DA VÆRE EN DRIVER MAN KAN DOWNLOADE GRATIS, MEN JEG HAR OGSÅ LÆST AT MAN SKAL VÆRE SIKKER PÅ AT DET ER DEN RIGTIGE DRIVER, ELLERS KAN MAN RISIKERE HARDDISKNEDBRUD. JEG KAN KOMME VIDERE UDEN DRIVEREN TIL MINE PROGRAMMER VED AT TRYKKE f1. 

dette er sket efter at jeg  ville have sidste nye Jawa downloadet, da jeg ikke kunne komme på Skats hjemmeside med min NEMID.jeg har så slettet 2 Jawa opdateringerer, og nr. 3 kunne ikke slettes, ppgr. error ved installationen.  Så jeg kører med den gamle med fejl, men kan godt bruge NEMID nu til Skats hjemmeside.

Bodila

tips
tips
Registreret bruger

    Forkert///slettet

     

     


    bodila
    Medlem

      det var da vist ikke en løsning!!!

       

      Bodila

      PCI er en af de grundlæggende komponenter på bundkortet, og det er vigtigt for computerens ydelse, at den rigtige driver er installeret. Problemer med harddisken er teoretisk mulige, men mere i den hypotetiske afdeling, da Windows vil falde tilbage til en enklere kompabilitetstilstand, hvis driveren mangler.

      Og så til det praktiske. Jeg får brug for at kende computerens eller bundkortets modelbetegnelse for at hjælpe med at finde den rigtige driver. Med de oplysninger kan den rigtige driver findes på producentens hjemmeside – og det er gratis.


      PhilipMK
      Medlem

        Hej du,

        prøv på producentens hjemmeside. Nu har jeg selv kun MEDION, og der ved jeg de har en side kun med drivers. Prøv der.

         

        Til Henrik – kig lige i mit spg. vedr. Windows Update 😛

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.