Placering af ekstra RAM

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  oldermanden 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
PCOLE
Medlem

Inspireret af artiklen om ekstra RAM i det seneste nummer, har jeg købt en ekstra RAM-blok på 1 GB. Men i min maskine, en Medion er der 4 sokler og i de 2 sidder der 512 MB, men ikke lige ved siden af hinanden. Skal de to 512 RAM først flyttes tæt sammen og den nye anbringes  i den en af de to ledige sokler, eller kan jeg lade de 2 nuværende sidde og så blot vælge en af de to tomme sokler?

NB. Svarer DDR 1 typen  helt til DDR


oldermanden
Abonnent

    Hej PCOLE, jeg kan ikke se hvilken Medion du har, men du skal uden tvivl lade de to 512-klodser sidde i samme farve sokkel (jeg gætter på at de 4 sokler er i parvis farver), og så sætte den nye 1GB i én af de andre; så burde det køre 🙂

    Mig bekendt er DDR=DDR1 – tjek at “hakket” i RAMén passer til soklen…

    vh

    Oldermanden

     


    PCOLE
    Medlem

      Tak til Oldermanden. De 4 sokler er ganske rigtigt farvede parvis, grøn og blå  og der sidder en 512 blok i hver af de blå. Der er således 2 grønne tilbage.

      Tak for et godt og præcist svar.

      pcole


      PCOLE
      Medlem

        Ekstra RAM-placering. Til Oldermanden:  Jeg fulgte dine anvisninger, og det gik fint. Maskinen starter nu op uden problemer, og er noget kvikkere nu.

        Jeg fik i øvrigt meget fin og hurtig hjælp også på mailspørgsmål til MEDION  om hvad de kunne anbefale til netop min type PC, og hvad den kunne håndtere.

        Ole

         


        PCOLE
        Medlem

          Ekstra RAM. Jeg fik blod på tanden af den udmærkede artikel om emnet i sidste nr. om at øge RAM. Jeg har nu i min ældre MEDION PC model 39 monteret 2×1 GB hvilket har hjulpet ganske mærkbart. Artiklen manglede blot lidt præcise anvisninger om montering, men jeg fik fin hjælp både af MEDION og af bladets FORUM, – kun grund til tilfredshed.

          Ole

          Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.