Problem med DVD-drev

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
bimsetrykkeren
Medlem

I min stationære computer fra Aldi (Medion) årgang 2003 stod DVD-brænderdrevet (Pioneer code dvr-106db) af , og jeg udskiftede det med et Optiarc DVD RW AD-7200 A .

Da jeg så skulle brænde , kom der efter ca. to minutters aktivitet en melding på skærmen om at processen ikke kunne gennemføres på grund af problemer med drevets “ægthed” i Windows , hvorefter drevet stoppede.

Skiven er 4,7 GB DVD-R 16x . Sætter jeg en billed cd i drevet og starter visning af billederne som diasshow , viser den billede nr. 1 fint , men efter skiftet til billede nr. 2 står alt stille , og herefter kan den kun vise tomme billedrammer med teksten : ugyldigt billede .

Fil-navnet og hvor meget hvert billede fylder kan jeg se , men ikke selve billedet .

Det har ikke nogen effekt at bruge et andet program til at åbne billederne(f.eks. Picasa).

Jeg har forsøgt at fjerne drevet under enhedshåndtering og genstarte , uden resultat . Fejlfinding siger at drevet er ok , ved forsøg på opdatering af driver melder den at der ikke findes noget der er bedre end det der findes på computeren i forvejen .

For mig ser det ud som om drevet er ok , men ikke endnu er helt faldet til i de nye omgivelser .

Hvem kommer først med løsningen , hvis der altså er en ?

 

 

CD/DVD-drev burde være enkle, men er det ikke altid…

Mit gæt er, at den foregående driver stadig findes. Jeg vil foreslå at fjerne enheden via Enhedshåndtering, og derefter lade Windows finde drevet igen.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.