Problemer med ViewImage

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
birgit kastrup
Registreret bruger

Hej Komputer

Min HP Pavilion DV7 er 5 år gammel og kører på Vista. Den virker normalt fint.

Jeg søgte på Arkivalier Online og kunne pludselig ikke åbne opslag på kirkebøgerne uden at ViewImage skulle køres og så var der problemer alligevel, så den tilbød at scanne min PC for fejl. Den sagde at der var så mange at de kun kunne rette 25 fejl. Jeg kunne ikke komme af med programmet igen og valgte at fjerne det via kontrolpanelet. Det skulle jeg ikke have gjort.Nu er alle mine gemte mails væk, Windows Mail er helt tomt. Mit Adobe ID til e-bøger er også væk. Jeg har prøvet at systemgendanne flere gange, men det har ikke løst problemet. Min skærmopløsning er også forkert, så et billede jeg normalt har som skærmbillede kan ikke være på skærmen.

Hvad gør jeg? Jeg håbede at det var nok at systemgendanne til inden jeg lavede ændringen.

Med venlig hilsen

Birgit Kastrup

Du har fået noget stads i computeren – men først bør ud undersøge en anden mulighed, nemlig at harddisken har udviklet fejl. Brug Windows’ værktøj til fejlsøgning på harddisken – det findes ved at højreklikke på harddisken, vælge Egenskaber, og fanebladet Funktioner. Jeg vedlægger et skærmskud.

Hvis der er fejl på selve harddisken (5 år er lang tid for dette stykke finmekanik) skal du tage dig af det problem først. Hvis ikke, så læs videre:

Prøv først at systemgendanne til det ældste punkt, du har til rådighed.

Scan derefter computeren med Malwarebytes Anti-Malware (ligger på vores CD) og AdwCleaner, som ligger her:

http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

Derefter er det tid at se på de eventuelle tilbageværende problemer. 


birgit kastrup
Registreret bruger

    Hej Komputer. Undskyld mit sene svar, men jeg havde sendt min PC  til en god ven inden I nåede at svare mig, medens jeg selv tog til Rom. Han hentede de mistede ting hjem fra min backup, så for ikke at ødelægge hans indsats, har jeg ikke forsøgt med jeres forslag denne gang. Så jeg ved ikke om det ville have hjulpet. Jeg var bare helt frustreret. Jeg ved ikke om det er fordi jeg bruger Microsoft Essential Security at der er sluppet noget ind. Jeg overvejer at udskifte  det med Avast, som I jo nu anbefaler. Håber jeg slipper godt fra det.

    Med venlig hilsen

    Birgit Kastrup

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.