Problemer ved videoredigering

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
MO
Medlem

Jeg har lavet en film i live movie maker, og det har været noget af en udfordring. Under redigeringsarbejdet havde jeg lyd, men billedet frøs efter få minutter. Nu er min film langt om længe færdig, jeg har ikke setr det fædige produkt, for filmen fryser efter kort tid, og kun lyden er der. Hver gang jeg vælger “gem film”, stopper processen ved 11% gemt, og jeg har været tålmodig med en hel nat, men den vil ikke mere end 11%. 

Det er film fra et helt nyt full HD kamera og jeg kører 7 på en knap et år gammel maskine, som jeg har lavet film på tidligere, dog med mit gamle kamera. Der er masser af diskplads. 

Hilsen Mette

Det lyder som et problem med de codes (coder / decoder), der er installeret i computeren. Først vil jeg foreslå at installere en stak friske codecs, f.eks. med denne glimrende pakke:

http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

Sig ‘Ja’ til at overskrive gamle filer, hvis du bliver spurgt.

Hvis det ikke får problemet til at gå sin vej, skal vi have fat i nogle flere detaljer, ikke mindst om filformat, kodninger og den slags.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.