Proceslinie/værktøjslinie

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  seniorproppen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
finnlembcke704748
Abonnent

Jeg vil prøve at gøre det kort! Jeg var netop færdig med at brænde mp3 filer og skrive text til mp3 bøgerne, da mit Bibliotek forsvandt.

Der sker følgende når jeg via startknappen, vil åbne min “personlige folder, dokumenter, billeder, musik, spil og komputer”, at de åbner som ikoner på min værktøjslinie, og peger jeg på dem, åbner de som små vinduer (3 x 6) på skrivebordet. Peger jeg på dem for at åbne dem, lukker de! Højreklikker jeg på dem, kommer en fane op med ” restore, move, size, minimize eller close, hvor kun luk virker (det lile røde kryds i øverste rh hjørne virker også). Men jeg kan ikke åbne siden. Det kan jeg til gengæld med de nederste 4 dele. Kontrolpanel, printer m.m. default program og hjælp og support, der åbnes op i normal format.

Højeklikker jeg på værktøjslinien, vælger værktøjslinie, ny værktøjslinie, kommer “min komputor” frem med hele stifinderen – men – alle mapperne er tomme. De fortæller mig at der f.eks er 10mb i den, men når jeg åbner den er den tom!

Det er normalt er ikonet for “biblioteket” hedder her “windows explorer” og det ser ud som om det er den der er skyld i hele misseren.

Håber min forklaring kan bruges, og at I kan finde ud af hvor det er jeg har været inde og sætte eller slette et flueben.

En lille ekstra oplysning. Den nævnte dag hentede jeg en gratis Nero7 og den bad om en divX  som også blev downloaded. Der gik koks i programmet så jeg uninstalled dem begge igen.

Jeg har senere hen restored pc’n – endda et par gange – til et tidspunkt før alt dette skete, men uden held. Håber I – ud fra dette – kan hjælpe mig


seniorproppen
Abonnent

    Er du fortsat interesseret i at få et svar på dit gamle og endnu ubesvarede spørgsmål ?

    Hvis ja – Har du noget nyt at tilføje til spørgsmålet ?

    Hvis nej – Så send en e-mail til

    [email protected]

    og bed dem om at slette dit spørgsmål.

    M. v. h. ~ “Seniorproppen”

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.