Proceslinje ude af kraft!

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
napmus
Registreret bruger

Jeg føler mig lidt dum, men jeg har et stort problem med min proceslinje som slet ikke virker efter hensigten – der er ingen ikoner!!   P.g.a. dette kan jeg ikke holde øje med M.E.S., det var nok også skyld i at man ikke opdagede nogle alvorlige trusler, samt der jo heller ikke er et ikon for sikker USB fjernelse m.m. Linjen dukker dog op en gang i mellem ( meget sjældent!)

Hvad er der dog galt – har jeg kommet til at lave noget forkert? Jeg sætter min lid til jer! På forhånd mange tak!:)

M.V.H. Napmus.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jeg skal lige forstå det ret – er din processlinie helt væk eller mangler ikonerne ‘bare’. Du nævner at linien dukker op en gang i mellem! Er det det der er problemet er du måske (uforvarende) kommet til at sætte et flueben ud for ’skjul processlinien automatisk’ i egenskaber for processlinien.

    Hvis dette er sket vil linien synke ned under skærmniveau indtil musemarkøren står nederst på skærmen – så dukker den op igen.

    Se vedlagte skærmskud – du får adgang til egenskaber ved at højreklikke på linien og vælge ‘egenskaber’ – selvfølgelig et problem hvis den ikke dukker op!! Funktionen kan dog også nås ved at højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet og så vælge ‘personlige indstillinger’ og efterfølgende vælge ‘processlinje og menuen start’ nederst til venstre


    napmus
    Registreret bruger

      Hej Jan Larsen!:)

      Selve proceslinjen ( det blå) er ikke væk, men diverse ikoner – dog har jeg uret,klokken og hvilket sprog + start. Til tider er der et enkelt andet ikon, men sjældent dem alle! jeg har prøvet at højre klikke på proceslinjen, derpå egenskaber og så får jeg menuen for proceslinje og menuen start, jeg er derpå ikke helt sikker på hvor jeg skal vinge af. Jeg forstod på dit svar at du hentydede til at jeg slet ikke havde nogen linje, altså den blå, men nu ved nærmere eftertanke skete hele skidtet ved at jeg vist kom til at pille ved selve linjen, men jeg kan ikke rigtig huske det! jeg hved ikke om du kan bruge noget af disse oplysninger? Jeg er ikke særlig god til at forklare tydligt, så det kan forståes!   

      På forhånd tak. mvh. Napmus:)

       

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Hej Napmus

        Ja det kan være en svær kunst at forklare sig tydeligt så alle forstår 🙂

        Problemet er jo så et andet end det jeg umiddelbart antog og jeg må lige spørge ind til lidt mere – er det XP eller Vista du bruger? hvis det er xp – har du så en form for pil ved ikonerne ude til højre (for det er vist der problemet er tror jeg!) se vedlagte skud.

        Hvis det er sådan det er fat skal du fjerne fluebenet ud for ’skjul inaktive ikoner’

        Jeg skyder lidt i blinde så hvis dette ikke virker må du prøve at forklare dig yderligere – specielt omkring den windowsversion du bruger


        napmus
        Registreret bruger

          Hej igen Jan Larsen:)!

          Ja, det er en xp og Windows 3, (altså den der kommer før Windows 7). Jeg har ingen form for pil ude til højre, men der et slags : simikolon som står længst mod venstre, altså ( hvis du lige forstår, det er jo som du siger, lidt svært at forklare)  : DA (streg) klokken.

          I egenskaber – proceslinjen`s udseende – har jeg vinget, grupper beslægtede knapper på proceslinjen og vis ur, af!

          Jeg forstod på dig at det var det du spurgte om,håber at det hjælper lidt!

          Mvh. Napmus.

          jan larsen
          jan larsen
          Supporter

            Jo det var det jeg mente…tror jeg.

            Den ‘punktede’ streg ude til ventre indikerer området beregnet til ‘hurtigstart’ – hvis du sætter flueben ud for linien ‘aktiver hurtigstart’ i egenskaber for processlinie og menuen start kan du se at den bliver udvidet og hurtigstartikonerne fremkommer. Den har ikke noget med dit problem at gøre.

            Jeg kommer til at tænke på om du i det hele taget har nogle programmer kørende som retfærdiggør ikoner i meddelelsområdet, som området helt ude til højre hedder. Det vil jo forklare hvorfor der ikke er nogen ikoner ud over dem du har nævnt.

            Ellers kan du prøve at trykke på ‘tilpas’ i førnævnte vindue (se billedet på mit sidste indlæg) når du har sat flueben ud for ’skjul inaktive ikoner’ – her får du mulighed for at bestemme hvordan ikonerne skal vises, ligesom du kan se hvilke ikoner der lige pt kan vises i området.


            napmus
            Registreret bruger

              Ja, så jeg her igen!

              Jeg håber at jeg svarer på dine spørgsmål ang. det forskellige.Jeg vil egentlig godt lige vide hvad du mener med retfærdiggør ikoner i meddelsområdet? Ang. programmer der kører bag synes jeg ikke at der er nogle! ( kun Java når jeg er på netbank). Jeg gjort som du sagde at jeg skulle gøre, men ak – de første par gange ( ½ time`s tid imellem) var det hele der som det skulle, men så var det slut – alt var derpå tilbage som før!

              Jeg har sat disse til “vis altid”: Java update, Epson (printer), computerstatus, Java TM platforme, sikker fjernelse af hardware, 0 dokumenter som venter for h…, Microsoft office outlook, Windows sikkerhedsadvarsel! Jeg er ikke helt sikker på om de er helt relevante alle? Jeg kom i tanke om at en gang prøvede jeg at ha`dem alle til, og det gik også på samme måde!

              Jeg hved ikke om det hjælper spor – bare du ikke blir`helt gråhåret af mig ellers må du bare lade stå til!!!!

              Mvh. Napmus.


              napmus
              Registreret bruger

                Hej!:)

                Jeg glemte helt at :)sige tak – alt ser ud til at være i den skønneste orden nu, jeg prøvede mig lidt frem efter dine forskrifter igen, :)så mon det ikke holder 7-9-13!!!!!!!!!!

                Endnu tusind tak:)!

                Mvh. Napmus.

                Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.