Quicktimeplayer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Jørgen Hansen
Medlem

Jeg har den sidste nye ver. af quicktimeplayer. Men når jeg skal køre et ældre program: Den levende danmarkshistorie, popper en besked op, som fortæller mig, at jeg mangler quicktimeplayer. Jeg kan “åbne” cdén gennem denne computer, og finde en menu der hedder “Indhold” så kan jeg læse artiklerne, filmklippene kan jeg ikke få adgang til, p.g.a. at jeg tilsyneladende mangler quicktimeplayer. Men jeg har som sagt den sidste nye version. Hvad er årsagen til dette? Og hvad er løsningen?

På forhånd tak. Hilsen Jørgen. 

Den levende Danmarkshistorie er et produkt helt tilbage fra 1998, og har formodentlig en programfejl, hvor den ikke undersøger Quicktime-versionen på en korrekt måde, og derfor nægter at fungere med nyere versioner end den oprindelige.

En mulighed er, at den oprindelige QT-version er vedlagt på CD’en. Hvis den er, kan du prøve at installere den og se, om det kommer til at fungere.

Programmet er oprindeligt udgivet af Lademann, der blev overtaget af Aschehoug, der forvandlede sig til Lindhardt & Ringhof (http://www.lindhardtogringhof.dk). Det er muligt, at de har et tip til at få det gamle program til at fungere ordentligt, men jeg tvivler ærlig talt.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.