Ram Hastighed

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
arleth50721277
Registreret bruger

Hej

Se venligst vedhæftede passmark test. Se venligst på Ram hastigheder. 2 af computerne har hastighed 1333MHz. Peter2 har 667MHz. Den er købt som 1333 Kingston value Ram KVR1333D3N9K2/4G, hvor der står 667MHz fCK for 1333Mb/sec/pin. Enkelte på nettet skriver at når det er DDR kan man gange med 2 og derfor komme op på de 1333, så Rammen er lige hurtige ???

Ser frem til at høre fra jer……….

MVH

 

Det her ser forkert ud på de to maskiner, der melder 667 MHz. Du kan bruge PerformanceTest til at køre en Ram Benchmark, der vil give en mere præcis måling af rammens hastighed. Du vil formodentlig observere, at de to maskiner med 667 MHz er betydeligt langsommere end de andre.

Desværre er det ikke helt nemt at ændre på Ram-hastigheden. Det foregår i BIOS, hvor blandt anden den præcise elektriske spænding til ramklodserne har betydning. Og sætter man ting forkert her, kan computeren blive ustabil. Jeg vil foreslå at kigge dig omkring for indstillingsmuligheder, med forsigtighed. Med lidt held finder du en hastighedsindstilling, der kan sættes op til 1333 MHz.

Sørg i øvrigt også for at ramklodserne sidder på hver sin kanal. Så kan CPU’en bedre udnytte dem.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.