Sendmenu

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  PhilipMK 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
123456-8d746404cf814118
Registreret bruger

Jeg har en PC med windows 7 og windows live mail.

I windows explorer på den gamle computer med XP kunne jeg klikke på filer>send>side med e-mail eller link med e-mail. i den nye komputer virker det ikke, de to punkter er nedtonet og virker altså ikke. Hvordan gør jeg? 

venlig hilsen pebe


PhilipMK
Medlem

    Så vidt jeg forstår er det linket til siden du vil sende ikke? I givet fald skal du klikke en gang på adresselinjen således at URL’en er markeret helt, og derefter trykke Ctrl + C. Gå ind i mailen og tryk i en meddelse Ctrl + V. Nu sætter den linket (URL’en) ind i mailen. I stedet for Ctrl + C/V kan du også højreklikker og trykke kopier, og ligeledes Sæt ind.


    123456-8d746404cf814118
    Registreret bruger

      På den gamle computer med XP og explorer 7 kan jeg klikke på filer>send og enten ” send denne side med email” eller” send dette link med email” blot ved at klikke som før nævnt, og disse to menuer er ikke nedtonet, altså uden markering osv.


      PhilipMK
      Medlem

        Hej igen,

         

        min fejl. hvis du højreklikker øverst i IE (på den blå kant) kommer der en menu op. Klik nu på Menulinje – nu kan du trykke filer og derefter send. God fornøjelse.


        123456-8d746404cf814118
        Registreret bruger

          Hvis jeg højreklikker på den blå bjælke kommer der følgende menuer: flyt, størrelse, minimer, maksimer.

          jan larsen
          jan larsen
          Supporter

            Problemet ligger i at windows live mail ikke er registreret som standardprogram i IE9 – åbn ‘internetindstillinger’ i menuen tandhjul oppe til højre – gå til fanen ‘programmer’ og tryk på knappen ‘angiv programmer’ i nederste linie – tryk nu igen på nederste linie ‘angiv programadgang og computerstandarder’ – nu har du et vindue hvor der skal være dot i tredie linie ‘brugerdefineret’ – klik nu på den lille doppeltpil helt ude til højre på denne linie og vælg så windows live mail som standard-emailprogram – tryk ok og genstart explorer….


            123456-8d746404cf814118
            Registreret bruger

              Det løste problemet, mange tak.Jeg har et andet problem, et lille et. Jeg har en router, d-link, hvor jeg også har printeren tilsluttet, på den ny computer med windows 7 går det af sig selv når jeg starter computeren, på den gamle med XP skal jeg tilslutte printeren efter start, ved at højreklikke shareport ikonet, på proceslinien og klikke på åbn shareport og klikke på “venter på tilslutning” og “tilslut”.Ikke et stort problem, men hvad gør jeg?

              jan larsen
              jan larsen
              Supporter

                Jeg er glad for at problemet blev løst og det er altid rart at brugerne gider svare positivt når de har fået hjælp – tak for det, men med hensyn til det andet lille problem skal jeg bede dig om at oprette et nyt spørgsmål med lige netop det problem – dels fordi det er en ‘uskik’ at stille et nyt sp. et en gammel tråd – dels fordi jeg ikke har helt styr på den del af maskineriet – og ikke mindst fordi der vil være mange flere der ser dit spørgsmål og derfor får du en meget bredere reaktion og forhåbentlig god og kvalificeret hjælp (og flere kan måske selv få hjælp ved at se dit spørgsmål og svar)

                Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.