Skærm viser ikke hele skrivebordet

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  john-a17dc32b77 5 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
john-a17dc32b77
Abonnent

Windows-udgave på pc’en:Win10
Beskrivelse af problemet:Har kørt med et Philips hdtv i nu mange år. Lidt problemer til start men i sidste uge var skrivebordet meget større end det viste. Alle kanterne var udenfor synsfelt. Ret irriterende. Prøvede at ændre skærmkortets opløsning og fik med med møje og besvær den nederste bjælke frem. men venstre og højre  side er væk. Windows logoet og x i højre hjørne er væk. Havde før et program hvor man kunne flytte op/ned/højre/venstre så det var i synsfeltet men kan ikke finde det mere.

 

Geforce GTS450 fra Gainward

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej John

  Hvilket kabel bruger du mellem PC og skærm? Hvis det er et VGA, vil jeg anbefale at skifte til HDMI. Det giver ikke bare bedre billedkvalitet, det er også bedre til at ‘fortælle’ skærmen, hvilken opløsning du bruger.


  john-a17dc32b77
  Abonnent

   Jeg bruger HDMI kabel og det har virket indtil i sidste uge. Ret irriterende. Jeg ved ikke om der har været en opdatering der har ødelagt det. Jeg har fået isat et m2 ssd kort og 2 tb ram og derefter fået installeret driver til dette. Kan det have påvirket pc’en.

   Når jeg tager et screen dump så er skærmbilledet helt.

   Det første billede er fra screen dump og billede 2 er det jeg ser på.

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Lad mig først anbefale at hente den nyeste driver til dit grafikkort:

    https://www.geforce.com/drivers

    Da grafikkortet egentlig giver det rigtige billede, er det skærmens fortolkning af signalet, der går galt. Har det en indgang mere, du kunne skifte til? Kan det nulstilles, i menuen eller med en skjult knap?


    john-a17dc32b77
    Abonnent

     Hej. Problemet har nok været at mit grafikkort er så gammelt at de nu ikke har det på deres opdateringsliste.

     Jeg installerede GeForce Experience der skulle opdatere driveren og den opdaterede men det var ikke nok. Jeg har fået installeret 391.35-desktop-win10-64bit-international-whql.exe der var en hel driverpakke. Med den kunne jeg skubbe siderne ind i det synlige felt. Jeg vil melde opgaven for løst. Tak

     Du skal være abonnent for at skrive et indlæg