skærmkort-Vga-mangler cd

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Bertram Hansen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
bones
Medlem

Min pc meddeler v/opstart : skærmkort skal bruge installations-cd, som jeg ikke har , hvad kan jeg gøre ? – Styresystem Windovs XP

Hej

Du skal starte med at finde ud af, hvilket skærmkort det er. Skriv det gerne herinde, så finder jeg en driver du kan bruge, så slipper du for at bruge en installations-cd.


bones
Medlem

    Hej Bertram

    Det glæder mig du kan hjælpe med driver til mit skærmkort.

    pc-en melder det er skærmkort : VGA-kompatibel

    hilsen

    benny

    Hej Benny.

    Jeg er bange for at det ikke er nok information – Ser du, skærmkort idag kommer primært fra 2 producenter; Nvidia og ATI. Du bliver nødt til at finde ud af hvilken model er – Og derefter downloade driveren der passer til.

    Windows 7 er god til selv at finde ud af hvilket kort det er, og så kan det selv søge i windows update efter driveren, men jeg er bange for at i dit tilfælde hvor du kører Windows XP, at det ikke er ligeså simpelt.

    Du kan vælge at skille computeren ad, og kigge på skærmkortet efter et model-nummer (Det kan fx. være at der står Radeon x1300 eller lign.) Pas dog på, hvis det er en computer du har købt færdigsamlet og med garanti – Tit og ofte bliver garantien nemlig brudt, hvis du selv åbner maskinen. Du skal selv undersøge hvorvidt det er dit tilfælde

    Du kan også vælge at finde ud af hvilket skærmkort/grafikkort der sidder i ved at finde ud af hvad det er for en computer, og læse dig frem til det – enten på nettet eller i manualen/papirerne der må have fulgt med computeren da du købte den (Hvis det altså var en færdigsamlet “Fabrikscomputer”).

    Giv en melding på hvad du finder ud af, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at finde frem til den rigtige driver – Men først skal du altså finde ud af hvilket skærmkort/grafikkort det er.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.