Slå strømstyring helt fra

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Axel16208
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en: Windows 10 Pro – opdateret.
Beskrivelse af problemet: Er der et centralt sted hvor man kan slå strømstyring helt fra?

Det drejer sig om en Lenovo ThinkPad. Jeg har været rundt på alle indstillinger for batteriet og sat dem til “Aldrig”. Men det var ret bøvlet og der var mange.

Derfor ville det være praktisk hvis der findes en central “switch” hvor det hele kunne slås fra eller til.

Cheers

Axel

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Axel

    Strømstyring er så integreret del af Windows, at det bliver lidt meningsløst at slå det helt fra. Der vil altid være en eller anden form for strømstyring i moderne computere.

    Jeg tænker så, at du enten er ude efter at undgå, at computeren ikke slukker ved stilstand, eller at den altid er sat til maksimal ydelse. Det styrer du bedst via en Strømstyringsplan – sådan ændrer du det i den plan, der aktuelt er valgt:

    • Skriv ‘Strøm’ i Windows’ søgefelt og vælg Rediger strømstyringsplan.
    • Skift Sluk for computeren til Aldrig. Der er to indstillinger, På batteri og Tilsluttet.
    • Klik på Gem ændringer for at sætte det i kraft.

    Den anden mulighed, at få maksimal ydelse, kan du få ved at oprette en ny Strømstyringsplan med indstillingerne sat til Høj ydeevne. På den måde slipper du for at skulle overveje hver eneste detaljer, du får alt sat til fuld ydelse med det samme. Du har så mulighed for at ændre i indstillingerne senere. Skriv “Vælg en strømstyringsplan” i søgefeltet og følg denne guide:

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.