Sletning af program

Løst
Dette emne indeholder 8 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
MaB
Abonnent

Jeg installerede Comodo Time Machine i november 2011 og har fungeret fint indtil nu, hvor brugernavn og kode kræves, hvilket jeg ikke tidligere har været udsat for. Hvordan får jeg programmet slettet – jeg har prøvet med Winoptimizer uden held og med Til/fjern programmer i kontrolpanel?

V.h.

Ma

tips
tips
Registreret bruger

    Jeg tænker på om du kan prøve IObit uninstaler, ja et rigtig godt program til og fjerne programmer med, og den kan rigtig meget.

    Bla kan den lave rensning af registreringsdatabasen så alle programstumper er fjernet, og hvis at et program er genstridigt, kan den kører tvungen afinstallering.

              Klik på link og prøv IObit uninstaler.

           http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html

     

     

    tips
    tips
    Registreret bruger

                         PS.

      Du kan også hente IObit med en anden computer, og så kører IObit fra en USB stik, eller brænde IObit på en CD-rom og kører programmet fra DVD-drev.

       

      IObit skal ikke installeres på computeren som alle andre programmer, men bare køres direkte fra en mappe eller som beskrevet, jeg har brændt IObit på en CD-rom og så kan den køres fra en hvilken som helst computer med DVD drev = direkte uden installation……………

      Lad mig lige tilføje, at Comodo Time Machine er et ret specielt program, der bør fjernes via dets egen afinstallation for at sikre, at alt sker korrekt.

      Nu skriver du ikke, om adgangskoden er ved start af Windows eller senere. Hvis Comodo Time Machine skal fjernes fra Windows-opstarten, kan det gøres med reparationsfunktionen på en Windows installations-DVD.


      MaB
      Abonnent

        Hej!

        Tak for dine løsningsforslag. Når jeg sletter ved hjælp af IObit, kommer der igen en anmodning om UserName og Password. Jeg har ikke disse oplysninger. Min Windows opgraderingsdiskette til XP har intet om en repararationsfunktion. Hvis jeg nu åbner Comodo, kommer der en fejlmelding, der bl.a. anmoder om at reinstallere. Det har jeg prøvet, men får at vide, at Comodo er installeret.

        V.h.

        MB

         

        tips
        tips
        Registreret bruger

          Der er mange som har haft problemer med Comodo time machine, prøv og se andre steder her i forum og læs om hvad de skriver.

           

          Men er det muligt at fjerne Comodo som Henrik beskriver ????????

           

          Med hensyn til IObit, har du prøvet at kører tvungen afinstallering ?????????

           

           


          MaB
          Abonnent

            Hej!

            Tak for tipset – jeg har prøvet det uden resultat. Jeg prøver at finde andre, der har haft problemer.

            V.h.

            MB

            Den normale afinstallation virker faktisk i de fleste tilfælde. Jeg har selv testet Time Machine på en PC med en ret kompliceret opsætning af harddiske og partitioner, og derefter fjernet det igen uden komplikationer.

            Problemet er, at harddiskene kan være sat op på et væld af forskellige måder, og visse opsætninger forvirrer Time Machine, så det ikke kan fjernes normalt.

            Hvis problemet ligger i opstarten (er det korrekt?), er den bedste måde at bruge Windows’ reparationskonsol. Microsoft har en udmærket artikel om det her:

            http://support.microsoft.com/kb/307654

            De beskriver to metoder: Dels at starte fra CD’en (som du har prøvet), og dels at bruge CD’en til at installere reparationskonsollen permanent i computerens opstart. 

            Når du har fat i Reparationskonsollen, er det nemt at gendanne den oprindelige opstartsrutine, også kaldet MBR (Master Boot Record).


            MaB
            Abonnent

              Tak for svar. Det er nu lykkedes mig at fjerne Comodo.

              V.h.

              MB

              Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.