sløv opstart

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Allan Nielsen
Medlem

Jeg har en stationær komputer med vista 32 bit. jeg har installeret det nye program “Magix pc check & Tuning” som skulle optimere pc’en, men den er blevet meget langsom til at starte op , altså fra jeg tænder komputeren og til logge på ikonerne kommer frem. Det tager ca. 1 minut. jeg har prøvet at bruge mange af de punkter der er beskrevet i bogen, men intet hjælper. Hvad skal jeg gøre?  🙂

Tao
Tao
Supporter

    Hej asn,

    Umiddelbart lyder en opstart på 1 min. ikke som lang tid, men for at forstå spørgsmålet, er din computer så blevet sløvere efter du har installeret det nævnte program eller har det blot ikke fungeret efter hensigten?

    Hej Tao. min komputer er blevet meget sløvere i opstarten efter at jeg har installeret programmet. Jeg har også prøvet at afinstallere programmet og så bliver opstarten hurtig igen, men så mister jeg jo alle de smarte finesser som programmet indeholder.

    Venlig hilsen

    Allan Nielsen

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej Allan,

      Desværre er det ikke så meget at gøre her, da det er selve programmet der driller – sikkert fordi det er et stort program, der skal starte samtidigt med computeren for at udføre sin funktion. Du kan dog prøve et program som fx CCleaner, der også har fine rensningsfunktioner indbygget.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.