Slumrefunktion i windows 7

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Skotte
Medlem

Hej. Mine indstillinger er som følger når jeg går ind i strømstyring :I indstillinger for strømstyringsplan er der markeret i den der hedder Balanceret (anbefales). Samme sted under strømstyring har jeg to muligheder. Sluk for skærmen ; her har jeg markeret Aldrig, og under; Sæt computeren til slumring, har jeg valgt 30 min. Vores problem er, at når computeren har stået og slumret i f.eks. 2 timer og vi vil bruge den igen, så vil den ikke vågne op dette sker ret tit og vi bliver nødt til at slukke og tænde igen.

  Nu er det mit indtryk, at det ikke er ligemeget hvad der var på skærmen inden den gik i slumrefunktion, er det f.eks skrivebordet der er fremme på skærmen vågner den altid, men er det en hjemmeside f.eks Oline som mine børn bruger vil den ofte ikke vågne.Er der nogen som kan genkende problemet. Tom 

Mit gæt er, at en driver driller. Ud fra beskrivelsen vil jeg gætte på driver til skærm og/eller lyd. Det kan være vanskeligt for computeren at få disse drivere tilbage i præcist den rette tilstand, og her kan nye drivere hjælpe.

Du får brug for at undersøge, hvilke mærker af grafik- og lydkort, der sidder i computeren, så kan du hente driverne fra fabrikanternes hjemmesider.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.