søgeresultater popper uafbrudt op.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
ggravesen
Medlem

På min pc med Vista har jeg følgende store problem: Der åbner uafbrudt et søgevindue op, (hedder søgeresultater) som jeg ikke har åbnet! – Jeg behøver ikke engang at have explorer åben.

Underligt nok er problemet opstået efter jeg har haft problemer med mit trådløse Logitech novo tastatur! … Tastaturet virkede ikke og jeg skiftede batterier, og trykkede på alle mulige taster, sikkert inc en genvejs søgeknap.

Vinduet så først ud til at være fra Logitech – Det åbnede uafbrudt 5-10 gange efter hinanden, og viste et vindue hvor jeg skulle vælge land. Der har ikke været forskel på om jeg bare lukkede vinduet, minimerede det, eller valgte “land” (danmark) – der blot sendte mig til en side der informerede om at siden ville lukke i 2009!

Jeg kikkede så på de programmer der åbnede sammen med windows, og fandt et der så underlig ud, – hed noget med zzzhp.exe (er ikke sikker på navnet) – Dette deaktiverede jeg.

Herefter får jeg ikke Logitec vinduet mere i explorer, men er forandret til et vindue på dansk, der hedder søgeresultater, det ligner faktisk noget fra windows. Hvis jeg afslutter det i joblisten, eller lukker det på normal vis, åbner det bare igen!-  Og IGEN! (ja mens jeg har skrevet dette, har det åbnet nok 60 gange!!! 🙂

Jeg nævner tastaturet fordi jeg har set et lignende problem i en tråd på “eksperten.dk (han blev nødt til at skrotte sit tastatur, hvorefter problemet hvis forsvandt) Men jeg er nu ellers glad for mit tastatur, hvis bare problemet forsvandt!

Ville gerne vedhæfte et skærmskud af problemet, men ved ikke lige hvordan jeg gør det?

Hjælp hjælp anyone?

 

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    mit bedste bud er at der muligvis sidder en tast fast på dit tastatur så den hele tiden sender besked til pc’en – hvis du har mulighed for at tilslutte et andet tastatur kan du jo hurtigt se om det hjælper, og prøv så at gå (mens tastaturet er fjernet fra pc’en) alle tasterne grundigt efter og giv evt. tastaturet en tur med trykluft (forsigtigt) eller måske bare pust så kraftigt du kan ned i mellem tasterne mens du giver dem alle sammen en gang massage.

    Hvis dette ikke hjælper og et evt. andet tastatur fungerer fint må dit tastatur nok betegnes som defekt…


    ggravesen
    Medlem

      Forsøgte ovenstående, men abosolut uden resultat. Løsningen blev at købe et nyt tastatur..Som fungerer perfekt og er helt sluppet for søgevinduet.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.