Sort PC

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
leif-l
Medlem

Min stationære PC, gik død, således at jeg ikke kunne finde kurseren og klikke på programmer. Så ikke anden udvej en at slukke for strøm. Men nu kan jeg ikke starte op påny. Der kommer lige kort dialogvindue vedrørende skærmen, og så sker der ikke mere. Har uden held prøvet at sætte min XP skive i drevet. Men heller ikke noget liv ved det.

tips
tips
Registreret bruger

              Jeg tror at du skal prøve om at du kan tvangsstarte i bios, om den mulighed er tilstede i din computermodel.

     

    Ja du har jo slukke din computer på stikkontakten, og måske at det har lavet uorden i din bios, og så må du prøve om du kan tvangsstarte i bios.

     

    Klik for stor foto og se eksempel på at tvangsstarte i bios, det er jo muligt at din computermodel er andreledes at se på, men studerer din computer meget nøje for at se om ikke du kan tvangsstarte den i bios.


    leif-l
    Medlem

      Tak for dit svar. Jeg har fået liv i min PC igen. Lod den stå utændt i ca. 1 time, hvorefter jeg forsøgte igen. Kom på, skulle lige tilpasse dato og kører en systemgendannelse. AVG påviste dog et antal fejl som skulle repareres. Så nu ser det ud til at virke.

      Selvom det er en gammel sag, vil jeg lige følge op her:

      1) Sørg for at sikkerhedskopiere alle data.

      2) Jeg bemærker, at computeren bruger Windows XP, og derfor formodentlig er flere år gammel (Windows Vista kom på markedet for godt 5 år siden). Derfor er det ganske sandsynligt at harddisken eller andre komponenter er slidte og ved at svigte. Du bør overveje at skifte det gamle udstyr ud med nyt

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.