Sort skærm

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
mirob9
Abonnent

Så har jeg også fået et lille (stort) problem 🙂

Har netop købt ny PC til min kæreste, men da vi modtog den, var der en masse problemer med den. Det var ikke til at indstallere styresystem på den, og maskinen lavede mærkelige beep under opstart og genstartede konstant – så den blev sendt retur. Nu har vi så fået den tilbage med det nyeste Ubuntu på, men når jeg slutter den til skærmen, kommer der intet billede. Skærmen er en Dell, som er forbundet til pc’en via DVI-D. Der var billede på skærmen før vi sendte pc’en retur, og skærmen virker også på en anden computer. Når jeg tænder computer og skærm samtidig, så går der ca to sekunder, og skærmen går i sleepmode. Hvis jeg trykker på en af knapperne på skærmen (tror det er en form for connect-knap), så siger den, at den ikke kan finde noget computersignal.

Har åbnet kabinettet for at se, om grafikkortet sad løst eller ikke var forbundet, men det er ikke tilfældet.

Har I nogen ideer til hvad jeg kan gøre?

Detaljer:

Computer: AMD Phenom II X6 1100T Black 3.3GHz, 8 GB RAM, bundkort: MSI 770-C45 AMD770 AM3 DDR3 RAI, grafikkort: Club 3D GeForce PCI-E GTX550 Ti OC 2GB

Skærm: Dell, forbundet via DVI-D

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Ja – send den tilbage til leverandøren!!! Der må være noget helt galt med maskinen og det er fuldstændigt umuligt at stille en diagnose i dette forum ud fra det du oplyser og uden at have maskinen ‘på bordet’ – det lyder som ‘en ommer’….


    guldberg75
    Medlem

      Ser du bios’n starter op, og når windows skal til at loade går den i sort?

      Check lige i bios om der er onboard grafik kort i.


      mirob9
      Abonnent

        Der er intet overhovedet på skærmen, så kan ikke checke noget i biosen. 🙂 Skærmen siger bare, at den ikke modtager nogle signaler fra computeren – selvom der er lys i den, og blæseren kører.


        guldberg75
        Medlem

          Så sender du den straks tilbage som Jan skrev.

          Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.