Sprogproblemer

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
frede.13
Abonnent

Jeg har lige købt to nye komputer en acer aspire t T-115 med windows 8.1 og hvor sproget helt igennem er dansk og så har jeg købt en lenovo H-530 hvor over halvdelen af sproget var engelsk men det har jeg fået rettet  men der er stadig når den skal genstartes som er på engelsk og når den skal slukkes jeg regnede med at det måske kunde gøres når man går ind i kontrolpanelet og derefter sprog og så fjerne den nederste bjælke men de har begge to begge bjælker så de kan ikke være der at sproget skal gøres dansk men når acer og hp en kan så må lenovoen absolut også kunde og så lader det til at de begge to er oversvømmet med aps hvad er det for noget jeg regner med at slette det meste af dem og så var der i lenovos selosensenter hvor der var en bjælke over harddisken med forskelige indeling med hver sit bogstav startende fra venstre med W.- E…- U..- M.- C.- P… hvad mon det står for.

 

Mvh.

Frede Rasmussen

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hvis Windows taler overvejende dansk, når du er logget ind, men engelsk i forbindelse med opstart og nedlukning, er det sandsynligvis et problem med indstillingerne.

    Tryk Windowstast+R, skriv intl.cpl og tryk på Enter. Skift til fanebladet Administrative indstillinger og klik på Kopier indstillinger.

    Sæt flueben ved Velkomstskærmbillede og systemkonti og Nye brugerkonti, og klik OK og OK.

    Hvis du vil skille dig af med programmer i Windows 8, skal du afinstallere dem via Kontrolpanel > Fjern et program. Apps på startskærmen fjerner du ved at højreklikke på dem.


    keld m
    Abonnent

      Hej Frede

      I stedet for sprog skal du i kontrolpanelet (Store ikoner) vælge Område>Placering og her vælge Danmark.

      Med venlig hilsen Keld


      frede.13
      Abonnent

        Okay men hvad shov gør all de apps der jo mindst halvanden skrivebordsside af dem som jeg ikke aner hvad jeg skal bruge til.

         

        Mvh.

        Frede Rasmussen


        perhansen626985
        Abonnent

          Hej Frede

          Kan du ikke tage et skærm billede så vi kan se app 

          Det lyder til det er standard / metro

          vh

          PH

          Christian Bugge
          Christian Bugge
          Registreret bruger

            Højreklik på appen på startskærmen, således at den bliver markeret med et flueben. Der kommer nu en bjælke til syne nederst på skærmen, hvor du kan vælge at fjerne appen.

            Der er i øvrigt ingen grund til at forsøge at rydde ud i Windows 8’s standard apps.

            Hvis formålet er at forbedre computerens ydelse og stabilitet, vil jeg i stedet anbefale dig at bruge Should I Remove it (http://www.shouldiremoveit.com/), som rangordner software efter bruger-anmeldelser og information om anvendelighed og værdi.

            Du kan læse mere om Should I Remove it i årest sidste Komputer for Alle.


            frede.13
            Abonnent

              Nej det er det ikke jeg er bare så gammel så jeg bruger ikke den slags og har heller aldrig været inde på facebook og twitter og alt var der er af den slags og nummer to svar var lige det der skulde til og få den på dansk.

               

              Mvh.

              Frede Rasmussen

              Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.