Standartprogrammer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
tina.jens
Medlem

Jeg vil gerne sammentøre data (kontaktpersoner og kalender) med min telefon, som er en HTC decier. Mit stadartprogram til dette er Windows Live Mail. Det kan HTC sync så ikke arbejde sammen med, hvorfor jeg har installeret Microsoft Outlook 2010, som jeg gerne vil have til at være mit standartprogram.

Under standartprogrammer får jeg ikke lov til at vælge Outlook, lige som jeg ikke får lov til at fravælge Live Mail. Hvad gør jeg?

Tao
Tao
Supporter

    For at vælge Outlook 2010 til standardklient for e-mails, skal du, i programmet, trykke på Filer og dernæst Indstillinger. Under afsnittet Generelt (som er valgt med det samme), skal du sætte hak i Gør Outlook til standardprogram for e-mails, kontaktpersoner og kalender.


    tommy7507
    Abonnent

      Lidt af noget lignende:

      jeg har skrevet en forkert mailadresse i Windows live-mail – men hvor er det lige jeg skal ind og rette? får denne fejltekst:

       

      Meddelelsen kunne ikke sendes. Indstillingen for serveren til udgående e-mail [SMTP] skal muligvis konfigureres. Kontakt din e-mail-udbyder for at få at vide, hvor du finder serverindstillingerne for

      [email protected]’.

       

      Emne

       

       

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.