Start af computer

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Ernst
Medlem

Min komputer vil kun starte 2den gang efter jeg har trykket  Ctrl-Alt-del  ?

Når den starter kommer de en besked STARTER Windows , men så fryser den , og så skal jeg trykke  Ctrl-Alt-del, derefter kommer der to beskeder en med at rep af komputeren , det har jeg prøvet, den fryser i gen, men hvis jeg trykker på den anden besked,” Start windows normalt” går den igang og alt virker , men den har det med at fryse ind imellem, for derefter at virke igen ? jeg har prøvet at rep med den originale win 7 CD , men stopper også, der kommer en lysseblå skærm med en stor pil ? ? ? ?

Så det virker heller ikke, hvad skal jeg gøre ?

med venlig hilsen Ernst Wedam

[email protected]


Tips3
Medlem

                 Reparerer efter en anden metode.

     

    Du har den originale Windows 7 liggende i DVD-drevet inden at du starter computeren, og du trykker på startknappen, og så skal der gerne komme denne besked på skærmen =

                        Tryk på en tilfældig tast for at starte fra DVD.

    Og du trykker på den brede mellemrumstast, og så går den i gang, og du kommer til et punkt hvor at du skal svare på om du vil lave en ny installation eller om du vil reppererer din computer, og du sætter den i gang med at lave en repperation af din computer.

     

    Hvis at det kikser med at der ikke kommer nogen besked om at starte fra DVD-drevet, ja så skal du ind i BIOS og lave den indstillning at din DVD-drev har første priotet til boot og at harddisken har anden priotet til boot.

    Så skulde det gerne virke efter hensigten.

     

     


    Ernst
    Medlem

      har prøvet , men den kan ikke rep computer ! jeg har prøvet de andre punkter på menuen men ikke noget virker .Hvad gør jeg nu , installere en ny udgave ?


      Tips3
      Medlem

                        Windows kan hverer meget defekt.

         

        Hvis at du har fjernet nogle dumme programmer kan det ødelægge Windows, så den er skadet i filsystemet.

        Mange programmer kan fjernes helt uden problemer, så måske kan det også skylden virus eller ukrudt som driller dig.

         

                       Men pil hardisken ud af din computer og sæt den til USB stikket i en anden computer og lynformaterer harddisken, og efterfølgende overskrive hele harddisken med eraser 35 gange, således at alt gammel er total væk, og måske også at afslutte med en grundig formatering, ja en harddisk har godt af at arbejde for fuld tryk og få motion, ja når de magnetiske partitler i skiverne bliver vendt og drejet mange gange, ja så kommer harddisken til at virke bedre efterfølgende.

         

        Og du afslutter med at lade Windows undersøge harddisken for fejl, så at den er gennem kontrolleret inden at du laver en ny installation.

         

         

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.