start fra usb nøgle

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Cor van Kints
Medlem

Idag har næsten alle en NOTESBOOK uden cd-drev , jeg ønsker mig som beskrevet i komputer for alle nr 17 2011 en opstart mulighed med usb-nøgle ligesom beskrevet med en cd-rom. Findes der en program til download eller konvertering af eksisterende programmer fx. den Paragon tilbyder på cd-rom men så på usb-nøgle.

Altså opstart af notesbook med usb-nøgle når det hele bliver sort.:)

Jeg vil foreslå at bruge BootMed, beskrevet i blad 1-2012, til formålet.

Nu er den medfølgende CD en redigeret udgave, og programmet usb-creator er blandt dem, der måtte lade livet for at skaffe plads til andre ting. Derfor skal du hente BootMed fra deres hjemmeside og følge vejledningen her:

http://www.myfixlog.com/fix.php?fid=66

Det giver en USB-nøgle, der kan bruges som beskrevet i blad 1-2012. Tilmed er det en del hurtigere at starte computeren fra en USB-nøgle. God fornøjelse!

Hej Henrik, det lyder fint men når jeg downloader fra BOOTMED få jeg et lille installer program når jeg så vil køre dette lille installer program begynder samtlige røde lampe at blinke og installer fortæller mig at jeg skal kontrollere proxy server idet den ikke kan få forbindelse til egen server, alt dette lyder for mig meget indviklet, jeg en slutbruger der er vant til at alt bliver serveret af KOMPUTER BLADET

P.S. jeg har naturligvis en opkobling til internet!!

Venlig Hilsen Cor

OK, det var for kortfattet – jeg beklager.

Når du har hentet BootMed skal det installeres i et virtuelt CD-drev som beskrevet her:

http://www.myfixlog.com/fix.php?fid=67

Når det er gjort, ser det ud som om BootMed CD’en ligger i drevet på din computer. Der kan du gå ind og kigge på filerne, og finde nævnte USB-creator.

Ingen tvivl om at niveauet her er en del højere end normalt i bladet…

Jeg opgiver , jeg må vente til en eller anden laver en nemt løsning lige til at downloade

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.