Starter ikke

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Laoest
Medlem

Computeren kan ikke starte Windows giver meddelse:

<Windows-rod>system32hal.dll  mangler  –  Geninstaller en kopi af ovenstående fil

Hvordan gør man det – Har forsøgt med program-CD, som den ikke læser


Tips3
Medlem

                     Installations metoden er måske en mulighed.

     

    Du har din Windows cd-rom liggende i dvd drevet, inden du starter computer, når at du så har startet computeren skal der gerne komme denne besked på skærmen.

                     Tryk på en tilfældig tast for at starte fra dvd drevet.

    Og computeren indlæser fra Windows cd-rom, og der kan du vælge imellem at repererer din Windows installation eller at lave en ny installation med Windows.

     

    Hvis at din computer er indstillet i bios til kun at starte fra harddisken, skal du ind i bios og midlertidigt og lave den indstillning at du laver boot fra dvd drevet så at du kan få din computer sparket igang igen.

     

                 God arbejdslyst til Laoest.

     


    Laoest
    Medlem

      Tak for svaret – Jeg har nu ændret bios og kan komme ind på cd-rom – men hvis jeg trykker “R” spørger den om administratoradgangskode, som indtastes men den ikke reagere på den. Er ny installation løsningen ?

      Hilsen Laoest


      Tips3
      Medlem

                       Hej Laoest.

        Jeg ved det entlig ikke, prøv bare at trykke på den store brede tast til mellemrum i stedet for bogstav taster, måske at det er anderledes når du skal boot fra dvd drev, men måske at din installation er meget defekt og dårlig, og en ny installation er måske eneste løsning, du må prøve dig frem, måske mange gange til at noget lykkes.

         Når at du er inde i bios, ja så er det da muligt at du kan deaktiverer, at der skal bruges adgangskode, der er jo mange computermodeller, så det er jo lidt vanskeligt at vide hvilke muligheder som der er i din model.

         

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.