Stationær Pc. med Vista 2 1/2 år gammel

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  perahan2406 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
perahan2406
Abonnent

PC’ begyndte for ca. 1 1/2 måned siden at opføre sig mærkeligt, under opstart frøs den fast i Windows, jeg slukker med tænd knappen 6 sek., sådan skete det flere gange, men pludselig startede den OK op.Sådan skiftede det.Blev sur fjernede en del programmer. Problemet var det samme. Den kan ikke systemgendanne mere! Den reagerer ikke ved at trykke på F8 ved opstart (ville prøve fejlsikret tilstand). Prøvede at køre genoprettelses DVD erne 3 stk., 2 gange nåede jeg midt i DVD 2, 3′ gang nåede den til DVD 3. og begyndte at indlæse, men et øjblik efter fik jeg meddelelsen på engelsk, som jeg også fik de to andre gange:

Er det harddisken der er ved at stå af? når den kører så uregelmæssig? Når jeg kører genoprettelses DVD’er,(dem jeg selv brændte da jeg købte PC’eren), stopper den inden oprettelses DVD’er, er kørt færdig, fordi den har fundet et problem. Den skriver noget om en afbrydelse fordi den ikke har modtaget forbindelse med en sekundær prosessor, inden for et tildelt tidsinterval, så for ikke at ødelægge PC’eren stopper den installationen: 

Eller er det prosessoren?

Tillægsspørgsmål: Hvis det er harddisken, der er stået af, kan jeg så genindstallere Windows Vista på den nye harddisk med de 3 genoprettelses DVD?

Med venlig hilsen Per

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.